Με τόσο θανατικό και με τόσες ανατροπές στο Game of Thrones, η αλήθεια είναι πως δημιουργούνται καταστάσεις τις οποίες πολλές φορές δεν τις αντιλαμβανόμαστε με την ιδιότητα του τηλεθεατή.

Είχες σκεφτεί, για παράδειγμα, πόσες θέσεις εργασίας μένουν κενές εξαιτίας των δολοφονιών, των μηχανοραφιών ή των άλλων ανωμαλιών που συμβαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι;

Δες, ας πούμε, την περίπτωση του Τζονάρα του Σνόου, ο οποίος εδώ που τα λέμε καλά έκανε ο άνθρωπος και παραιτήθηκε από τη θέση του Διοικητή του Μαύρου Κάστρου. Κι εμάς αν μας μαχαίρωναν οι συνάδελφοί μας στη δουλειά ή αν μας έλεγε το αφεντικό πως “κοίτα να δεις, όσο καιρό θα είσαι σε αυτήν τη θέση δεν θα μπορείς να ρίχνεις φλόκια“, τα ίδια θα κάναμε.

Τι γίνεται, όμως, με την κενή θέση που άφησε;

Ας όψεται η Westeros Recruitement, ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας με έδρα το King’s Landing. Εξειδίκευσή του, λέει, είναι να βρίσκει τους κατάλληλους υποψήφιους από τα Επτά Βασίλεια και να τους τοποθετεί στις ανάλογες θέσεις εργασίας. 

Τη στιγμή που μιλάμε, υπάρχουν αρκετές κενές και οι ευκαιρίες για καριέρα απλώνονται μπροστά σου. Αρκεί να στείλεις το CV σου και να εκδηλώσεις ενδιαφέρον γιατί προβλέπεται ένας μίνι πανικούλης.

Τσέκαρε θέσεις εργασίας (και κλάψε ελεύθερα με τις περιγραφές της θέσης αλλά και των προσόντων που ζητούνται)

*Και μη ξεχνάς την εκπομπή “After The Thrones”, ένα εβδομαδιαίο Show το οποίο με μία ζωντανή γεμάτη χιούμορ και έμπειρη ματιά σε ξεναγεί στη σειρά.

Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Andy Greenwald και Chris Ryan και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στα κανάλια Novacinema.