Εννοείται πως τα παραδοσιακά ΜΜΕ σου κρύβουν την αλήθεια.

Εννεόειται ότι η ατζέντα του πιο badass Προέδρου εκεί έξω κρατιέται μυστική.

Και εννοείται ότι μόνο εδώ θα ενημερωθείς ΥΠΕΥΘΥΝΑ για το ποιο είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ πρόγραμμα του Βλαδίμηρου στη χώρα μας.

Τσέκαρε και πρόσεχε που θα κυκλοφορείς αυτές τις μέρες. Η συνάντηση μαζί του, ίσως είναι η τελευταία σου συνάντηση με οποιονδήποτε σ’ αυτήν τη ζωή.

Παρασκευή 27/5


15.00 Άφιξη Βλαδιμήρ Πούτιν με τιμές Αγίου Φωτός.

15.05 Τέσσερις δημοσιογράφοι της Ελεύθερης Ώρας μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από αλλεπάλληλους αυνανισμούς.

15.10 Θερμή υποδοχή και χειραψία από τον Πάνο Καμμένο που αυτή τη φορά προτίμησε να ντυθεί κάτι σχετικό με την περίσταση, Σοβιετικός υπολοχαγός του ‘Β Παγκοσμίου Πολέμου.

16.00 Συνάντηση με Τσίπρα. Κάνει ότι του πέφτει ένα 20ευρω και κοιτάζει αλλού για να δει τι θα κάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Το’χει ήδη κρύψει κάτω απ’ τη σόλα του παπουτσιού του. Ήξερε ότι είναι περήφανος και ότι μόνο έτσι θα το δεχόταν.

17.00 Ματιές Καρανίκα με Πούτιν. Ο Βλαδίμηρος παραξενεύεται. Ρωτάει να μάθει με τι τρέφεται και σε τι κλίματα συναντάται ένα τέτοιο πλάσμα.

17.20 Επίσημο γεύμα με τον Προκόπη Παυλόπουλο και η καθιερωμένη βόλτα στην Ακρόπολη. Αναγκάζεται να πει κοινοτυπίες μπροστά στις κάμερες για τον ελληνικό πολιτισμό, ότι έδωσε τα φώτα του στον υπόλοιπο κόσμο και κάτι τέτοια.

19.00 Συνάντηση με Κυριάκο Μητσοτάκη. Άλλο ένα παράξενο ον σε αυτήν την πρωτόγονη και ανεξερεύνητη χώρα. Του πετάει λίγο ψωμάκι από μακρυά για να δει αν είναι φιλικό.

20.30 Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Ο αρχιεπίσκοπος του λέει “πάτα το κουμπί”. Ο Βλαδίμηρος λυπάται τον υπέργηρο παππούλη και του εξηγεί ότι τον μπέρδεψε με τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Ιερώνυμος τον χτυπάει με την μαγκούρα του.

21.40 Γυρίζει στο ξενοδοχείο του. Τρώει κάτι ελαφρύ στο μπαρ μαζί με Ρώσους σοβαρούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Του δίνουν σε μαύρη σακούλα το μερίδιό του από την προστασία που πουλάνε στα μαγαζιά. Βρίσκει εξαιρετικά ελαφρυά τη σακούλα. Οι επιχειρηματίες αποχωρούν με δύο δάχτυλα λιγότερα ο καθένας.

22.30 Ρίχνει τα δάχτυλα στα σκυλιά του. Ο αγαπημένος τους μεζές.

23.00 Είναι μόνος στο δωμάτιο του. Ή μάλλον έτσι νομίζει. Βρίσκει στην πολυθρόνα του τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, γυμνό, με μία άσπρη ρόμπα να κάθεται σταυροπόδι και με ένα ψηλό ποτήρι γεμάτο σαμπάνια στο χέρι.

23.30 Χαμογελάει και κλείνει την πόρτα. Η νύχτα τώρα αρχίζει.

Σάββατο 28/5


09.00 Αποστολή του σωσία του στο Άγιον Όρος. Παραμονή Βλαδίμηρου αντερκάβερ στην Αθήνα. Ώρα να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

09.30 Φεύγει απ’ την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου. Το πρόσωπό του είναι καλυμμένο με φούμο. Κάτι θα κυνηγήσει, αλλά δεν ξέρει ακόμα τι.

10.40 Φτάνει μέχρι την Κηφισιά κάνοντας έρπινγκ.

11.15 Συνεχίζει τον δρόμο του κάνοντας μια μικρή στάση στο στρατόπεδο του Μεγάλου Πεύκου. Δένει χειροπόδαρα όλους τους σκοπούς και εξαφανίζεται χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

12.00 Περνάει από Αυλώνα. Κλέβει ένα τανκ και φτάνει μέχρι το Σχηματάρι. Το παρατάει εκεί και συνεχίζει έρπινγκ μέχρι το μοναστήρι του Αη Γιάννη του Ρώσου, που σήμερα είναι η ονομαστική του εορτή.

13.30 Σταματάει για να συλλάβει τον Παλαιοκώστα σε κάποιο χωριό της Βοιωτίας. Τον παραδίδει στις αρχές. Συνεχίζει.

14.00 Φτάνει στο μοναστήρι, όπου και σχηματίζεται τεράστια ουρά για να τον προσκυνήσουν. Κάπου στην ουρά διακρίνεται και ο ίδιος ο Αη-Γιάννης ο Ρώσος.

15.40 Γυρίζει στην Αθήνα με χαλαρό τζόγκινγκ.

16.00 Εν τω μεταξύ, ο Σαββίδης ξεναγεί όλη μέρα τον σωσία του Πούτιν στο Άγιον Όρος. Δεν έχει καταλάβει Χριστό ούτε ο ένας τι λέει, ούτε ο άλλος. Χαμογελούν συνεχώς αμήχανα.

17.00 Συνάντηση κορυφής στο λόμπυ του ξενοδοχείου με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο. Ζητάει να μάθει νέα για τον φίλο του που έχει να δει χρόνια, τον Πάτερ Παΐσιο. Χαίρεται που μαθαίνει ότι είναι καλά και ότι πήρε upgrade σε άγιο.

17.30 Συζητούν για τα τελικά σχέδια διαμελισμού της Τουρκίας. Ο Δημοσθένης ρωτάει “πότε επιτέλους αρχηγέ; Στον Μοριά λένε ότι έφτασε η ώρα για τον ξεσηκωμό του γένους και από τον Σείριο οι Έψιλον στέλνουν μαντάτο πως η επανάσταση δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο”. Ο Βλαδίμηρος του λέει να έχει εμπιστοσύνη.

18.10 Ο Λιακόπουλος φεύγει καβάλα στο άλογο, με το καριοφίλι παραμάσχαλα. Ο Πούτιν κλαίει απ’ τα γέλια. Σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Τους λατρεύει αυτούς τους τύπους.

19.30 Ώρα για αναχώρηση. Πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο. Καθώς ψάχνει την τσέπη του για να πετάξει ρούβλια στους συγκεντρωμένους, ανακαλύπτει ένα σημείωμα. Αναγνωρίζει αμέσως από το άρωμα ποιος το έχει γράψει. Το φέρνει στα χείλη του. Κοιτάζει μέσα στο πλήθος που παραληρεί και ξεχωρίζει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Μοιράζεται μαζί του ένα δάκρυ και αναχωρεί με ζεστή καρδιά για την παγωμένη Ρωσία.