Έχουν σαλέψει τα μυαλά μας από την αναμονή… Αυτό που ζούμε περιμένοντας την πρεμιέρα του Game of Thrones στις 24 Απριλίου στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα στα κανάλια Novacinema (ω ναι, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική), δεν είναι καθόλου φυσιολογικό…

Τι επαναλήψεις επί επαναλήψεων στις προηγούμενες σεζόν… Τι συζητήσεις επί συζητήσεων με τα φιλαράκια για το μέλλον του Σνόου, της Άρια, του Τίριον και όλων των υπόλοιπων ηρώων του Γουέστερος… Τι τσεκάρισμα σε αρθρογραφία και τιζεράκια που σχετίζονται με τα μελλούμενα της σειράς… Η καθημερινότητά μας έχει γίνει “πιο-εμμονική-πεθαίνεις” με το GoT.

Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως βρίσκεστε περίπου στην ίδια φάση, είπαμε να σας δώσουμε μια… τζούρα από τη δημοφιλέστατη σειρά. 

Σου δείχνουμε, λοιπόν, στιγμιότυπα από διάφορα σκηνικά και σε καλούμε να θυμηθείς ατάκες και στιχομυθίες που έχουν ειπωθεί.

Για να δούμε… Είχες το μυαλό σου στους υπότιτλους ή στα ποπ κορν και τα πατατάκια;

 

 

ΥΓ. Αν δεν είσαι τσακάλι του GoT και δεν γουστάρεις τα ξενύχτια, μπορείς να παίξεις με τη νέα λειτουργία εγγραφής εδώ, να γράψεις την επεισοδιάρα σου και να τη δεις όπως θες wink