Ελεύθερα παιδιά είμαστε είστε, λογικό είναι να έχετε κάψα για να δημιουργήσετε κι ένα προφίλ στο Tinder, καθώς χαρακτηρίζεται από τους έμπειρους ως η ιδανικότερη εφαρμογή για να βρεις το άλλο σου μισό. Είτε αυτό θα είναι για μία νύχτα ή για όλη σου τη ζωή.

Ωστόσο, κάψα για το Tinder δεν έχεις μόνο εσύ, ο κοινός θνητός. Έχουν και διάσημοι Έλληνες σελέμπριτιζ που δεν σου πάει ο νους. ΝΕ ΤΙ; Αθρώποι δεν είναι και αυτοί; Δημοκρατία δεν έχουμε;

Ενδεχομένως, να πέσεις από τα σύννεφα όταν δεις τα προφίλ που έπεσαν στα χέρια μας. Όμως όταν διαβάσεις το μίνι-βιογραφικό τους, ίσως τους κάνεις και φίλους σου.

Για να συνδεθούμε μαζί τους…

.About Natalia
Στιχουργός, Dj, παρουσιάστρια. Με έχουν περάσει πολλές φορές για 30αρα, αλλά όλοι ξέρουν ότι το Fame Story το παρουσίασα στα 14 μου. 

 

.Αbout Petros
Μια γυναίκα, πρώτα την κερδίζεις με το χιούμορ σου κι έπειτα της λες, ότι είσαι Βολιώτης, Πασόκος και γαύρος. Ένας χωρισμένος σοσιαλιστής δεν ψάχνεται, αλλά τον ψάχνουν wink

 


.About Κostas

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΣΩ ΤΙΝΤΕΡ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΜΟΝΙΜΟ. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

 

.About George
Κορυδαλλιώτης, αναρχικός και παιδί της νύχτας. Όταν δεν τραγουδάω, τρελαίνομαι να βγαίνω στην εξοχή και να τρώω αυγά από υπέροχες κοτούλες.

 

.About Bill
Τα τελευταία 20 χρόνια μόνος (Φανή λείπεις…). Μουσικός στο επάγγελμα (Φανή σ’ αγαπάω heart). Τις Παρασκευές παίζω στην Πλατεία Βικτωρίας και τα Σαββατόβραδα στο λιμάνι του Πειραιά (Φανή, εγώ είμαι με το τζάκετ). Αν είσαι η Φανή άφησέ μου μήνυμα στο Tinder.




.About Xrisiida

Συγγραφέας στο επάγγελμα με 80.000 αντίτυπα στην πλάτη. Ελεύθερος χρόνος; άπλετος. Θα με βρείτε στην Πάρο ή στην Μύκονο να ξαναδιαβάζω τα BEST SELLER μου, όπως “Το φιλί του δράκου” και την “Γυναίκα της σοφίτας”. Block από Λένα Μαντά.

 

.About Giannis
Eίμαι “Σκακιέρα” και ψάχνω την βασίλισσα που θα μιλήσει πάνω στα τετραγωνάκια μου. Ψήσου να κάνεις κίνηση ματ.

 


.About Konstantina
Κυρία εμφανίσιμη. Έξυπνη και με τέλειες αναλογίες. Επιζητεί κύριο ευκατάστατο με δικό του κανάλι. Μεταξύ 70 και 80. Για μόνιμη σχέση ή και γάμο.