Είναι εθιστικό. Καίει εγκεφαλικά κύτταρα. Σε μετατρέπει σε έναν μικρό πορνοστάρ, χωρίς να χρειάζεται, βεβαίως, βεβαίως η απαραίτητη γυναικεία/αντρική συνεισφορά. Μιλάμε, ουσιαστικά, για την κορύφωση ή καλύτερα για την επανάσταση του πορνό, έπειτα από την λειτουργία Virtual Reality που παρέχει και επίσημα από χθες το Porn το Ηub.

Oι αντιδράσεις των -τυχερών- χρηστών είναι πρωτόγνορες. Ουρλιάζουν. Έρχονται σε απόλυτο ντελίριο. Το στόμα μένει ανοιχτό για λίγα λεπτά. Μέχρι να βγουν τα ειδικά γυαλιά, να κλείσουν το στόμα και να επανέλθουν και πάλι στην μουντή πραγματικότητα.

Δεν θα σου εξηγήσω, όμως, για την μετάβαση από τις αισθησιακές ταινίες στο σκληρό πορνό, καθώς ο συνάδελφος Ρητινιώτης το έχει κάνει παλιότερα και με ιδιαίτερη επιτυχία. Μαζί θα σχολιάσουμε την τρισδιάστατη εποχή. Aπλά, λιτά και όμορφα σαν να είμαστε φίλοι στο Facebook. Μέσα από τα 6 reactions του.

Πάμε να τα δούμε;


 

Συμβαδίζει απόλυτα με την υπόλοιπη εξέλιξη της τεχνολογίας. Δεν γίνεται να βρίσκουμε ενδιαφέρον το Virtual Reality στο cinema και στην tv και να ξενερώνουμε όταν το δούμε στο Pornhub. Που αν μην τι άλλο, μπορεί να φτιάξει την ψυχολογία πολλών μοναχικών -και όχι μόνο- αντρών και γυναικών. Μήπως να βάλουμε ένα τέλος στα ταμπού που έχουμε με το πορνό και απλά όσοι επιθυμούμε να απολαύσουμε την εν λόγω λειτουργία;


Η λειτουργία είναι πανεύκολη. Αλλάζεις διάσταση με τρεις και μόνο κινήσεις. Βάζεις τα γυαλιά, ρυθμίζεις, πατάς το on και cum. Στη συνέχεια ζεις την δική σου σεξουαλική εμπειρία, χωρίς να χρειαστεί φυσικά να καταθέσεις γκαφρά σε τραπεζικούς λογαριασμούς και όλα κομπλέ. Άσε που είναι ΔΩΡΕΑΝ. Γι’ αυτό το βρήκαμε τέλειο και του “κουμπώνουμε” και μία καρδούλα. 
 

  

Οι αντιδράσεις των 10.000 χρηστών που το χρησιμοποιούν μέχρι στιγμής είναι ένα όνειρο. Κλαίμε από τα γέλια με τα χαχανίσματα τους, όπως και με το τρολλ βιντεάκι που ετοίμασε το College Humor στο άκουσμα της είδησης. Το οποίο, βέβαια, δεν απέχει και πολύ από τον αυνανισμό του μέλλοντος, που θα συμβαδίζει κι αυτός με την εικονική πραγματικότητα.

Eνθουσιαστήκαμε με τον διαφημιστικό τρόπο που το πλάσαρε το Pornhub. Έβαλε κάθε λογής αρσενικό πάνω σε μία καρέκλα και απαθανάτισε τις στιγμές κορύφωσής του. Και όταν λέμε κάθε λογής το εννούμε, καθώς ο παππούς στην αρχή με την ολοκληρωμένη στύση είναι “all the money”. Επειδή όμως το ξεχάσαμε προηγουμένως, ένα “χαχα” και στον ηλικιωμένο κύριο, παρακαλώ! 

https://www.youtube.com/watch?v=Iv5NJqOEXkY


 

Για το κάψιμο που αναμένεται να βιώσουν όλα τα γυμνασιόπαιδα. Το σκληρό πορνό σε συνεργασία με τo Virtual Reality θα δημιουργήσουν κάποια λάθος πρότυπα στον έφηβο που δεν είναι ακόμα έτοιμος να αντιληφθεί τον έρωτα. Όταν βγάλει τα γυαλιά και πάει για πρώτη φορά με κοπέλα όλα θα είναι διαφορετικά. Καμία τρισδιάστατη Lisa Ann και Sasha Grey δεν θα ‘ναι εκεί για να τον βοηθήσουν και ίσως ξενερώσει αρκετά στην πορεία.
 



Τα πρώτα σχόλια που σκάνε, ότι μπαίνουμε σταδιακά σε εικονικό κόσμο και χάνουμε την σεξουαλική μας ζωή. Μπλα, μπλα, μπλα. Εντάξει, υπάρχει ένα δίκιο, αλλά “Έλεος πχια!” Η τεχνολογία εξελίσσεται. Πρέπει να την δεχτούμε παντού. Ακόμα και αν αυτή σε βάζει σε μία καρέκλα και σε βυθίζει σε σκληρό πορνό. Αν στην τελική δεν σ’ αρέσει, μην μπεις στην διαδικασία να το δεις. Στο play σου είναι.