Δύο κατηγορίες ανθρώπων δεν θα μπορούσαν να αγοράσουν το χειροποίητο ποδήλατο της “Manufacture Under Design Cycles“: Oι καπνιστές και οι λάτρεις του φουτουρισμού.

Οι πρώτοι, επειδή το τσιγάρο τους θα αποτελούσε απειλή για τον (φτιαγμένο από συμήδα και βελανιδιά) σκελετό. Σκέψου τώρα να σου φύγει η γόπα σε καμιά λακκούβα κι εσύ να βλέπεις αποσβολωμένος την καύτρα κολλημένη στον επάνω σωλήνα…

Οι δεύτεροι, διότι όπως και να το κάνουμε θα προτιμούσαν ένα αλουμινένιο σασί συγκριτικά με τη ρετρό διάθεση που αποπνέει το συγκεκριμένο μοντέλο. 

Για όλους τους υπόλοιπους, ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα, προκειμένου να ποδηλατήσουν με στυλ. Σκέψου, τώρα, να κάνεις τις ορθοπεταλιές σου πάνω σε αυτό το “άντε-γεια-ποδήλατο” και να σε κοιτάζουν οι υποδέλοιποι mainstream ποδηλάτες με ανοιχτό το στόμα. 

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, συμπληρώνονται από φρένα και ταχύτητες (τρεις τον αριθμό) Shimano.


Το γεγονός ότι πουθενά στην σελίδα του κατασκευαστή δεν αναφέρεται η τιμή, ενδεχομένως να αποκλείει και μια τρίτη κατηγορία από την αγορά του: όλων ημών των απλών λαϊκών παιδιών με το ισχνό πορτοφόλι…