Τα πράγματα είναι απλά: μόνο ευτυχία μπορείς να νιώσεις όταν μιλάς με Pipipo ke Tsontson και αφήστε με να κάνω σαν groupie ΟΣΟ ΘΕΛΩ.

Δεν γίνεται να μη λυγίσεις στη θέα των greeklish τους… 

Δεν γίνεται να μην κλάψεις με τις ιστορίες ενός ζευγαριού που στήθηκαν πάνω στις πιο vintage κούκλες που κυκλοφορούν ή μάλλον δεν κυκλοφορούν πια (πού τις ξεθάψατε ρε απίστευτοι); 

Pipipo ke Tsontson μας άνοιξαν, λοιπόν, τις πλαστικές καρδιές τους και μας έπιασε νευρικό.


Έχεις βγάλει όλα τα οικογενειακά σου στη φόρα. Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά, μωρή;
PIPIPO: Αρχικά ευχαριστώ για την προσέγγιση και την ευκαιρία που μου δίνεις για να βγω στο γυαλί μετά από εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια. KATA DEFTERON ISE POLI GELASMENOS TSUTSUKO MU AMA NOMIZEIS OTI EXIS DI TI AKRIVOS GINETE STO SPITI MU, KE I LEKSI PU XRISIMOPIIS INE POLI MI ATIPROSOPEFTIKI GIATI EGO TON ATRA MU TON AGAPO.

Πόσα χρόνια του τα πρήζεις του Tsontson;
PIPIPO: Τι εννοείς του τα πρήζω; Με λες παράλογη; THELIS NA FIGO?

 


Τι λες στις γυναίκες που σε ρωτάνε πώς να κρατήσουν τον άντρα τους;
PIPIPO: Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι η γυναίκα έχει ίσα δικαιώματα με τον άντρα. Κατά συνέπεια εκτός από το να διεκδικεί την αγάπη του, θα πρέπει να διεκδικεί και τα ανάλογα δικαιώματά της. Εάν ο άντρας είναι τίμιος και σωστός, τότε να ξέρετε ότι τον έχετε τσεπώσει.

Έχει σηκώσει ποτέ χέρι πάνω σου ο Tsontson;
PIPIPO: POTE O GLIKOS MU. Ούτε μια φορά στα τόσα χρόνια γάμου. AFU EXO PATA DIKIO TA LINUME OLA ME TIN SIZITISI.

Έχεις σηκώσει χέρι εσύ ποτέ πάνω στον Tsontson;
PIPIPO: AGAPI MU APATISE ESI SE AFTO
TSONTSON: NE TI?
PIPIPO: PES STON KIRIO, EXO SIKOSI POTE XERI PANO SU?
TSONTSON: EEE… OXI OXI PIOS TA LEI AFTA TA PRAMATA…
PIPIPO: MPRAVO TO PUREKAKI MU.

 


Τελικά EGINES KATANOITI?
PIPIPO: Δεν εγκαταλείπω ποτέ μια περίσταση / συζήτηση εάν δεν GINO KATANOITI. Δεν μου αρέσει να αφήνω υποχρεώσεις. Οπότε, ναι.

Γιατί τέτοιο μίσος για τα δίφθογγα;
PIPIPO: Δεν θα το αποκαλούσα μίσος. Είναι μια μόδα στο Ελληνικό ITERNET που ταιριάζει γάντι με τις εικόνες που ανεβάζουμε στην σελίδα. ALOSTE GIATI NA MISO TA DIFTHOKA APO TIN STIGMI PU DIFTHOKO INE KE TO ‘TS’ STO ONOMA TU ATRULI MU?

Νόμιζα ότι με την Parpi είστε φίλες… 
PIPIPO: KI EGO AFTO NOMIZA…

Μπαίνεις σπίτι και βρίσκεις τον Tsontson πάνω στην Parpi ή την Parpi πάνω στον Tsontson. Τι κάνεις;
PIPIPO: PROSEFXOME NA ME VALUN SE KALO KELI. Αλλά αυτό δε θα γίνει ποτέ για λόγους που θέλω να αποκρύψω από τον άντρα μου. (Μεταξύ μας να ‘ναι καλά αυτός που εφήυρε τις κάμερες ασφαλείας και το TSIPIES).

 


Purnazi h Kifisia?
PIPIPO: Γούστα είναι αυτά… Μου αρέσουν και τα 2. Αν θέλω τίποτα KLAMURUS και FANSI βγαίνω KIFISIA, ERITHREA KE TETIA, αλλά αν θέλω το σπάσω κατεβαίνω PETRUPOLI KE PURNAZI.

Και κάτι τελευταίο, έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η συνέντευξη. ΠΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΣ; ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΠΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ;;;
Αυτό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και εμάς τους ίδιους… Αφήνουμε στην κρίση του καθενός το τι σελίδα είμαστε. Εμείς σύμφωνα με την κρίση μας είμαστε μια σελίδα που προβάλει με σατιρικό τρόπο τη ζωή των σημερινών ζευγαριών, με ένα τακ υπερβολής PROFANOS, με την PIPIPO και τον TSONTSON πρωταγωνιστές. Βέβαια από την άλλη μεριά κάποιοι δε μας βλέπουν καν και άλλοι μας κράζουν για 1002 λόγους. Aλλά άλλοι μας γουστάρουν, το βλέπουμε, και τους επιβραβεύουμε με το αποτέλεσμα των καμμένων εγκεφάλων μας. — Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον άνθρωπο πίσω από τις φωτογραφίες – τον Giannis El Greco – που με την δική του δουλειά, προσπαθούμε να ξανακάνουμε την Bibi Bo ξανά διάσημη στην χώρα μας.