Όταν ακούς το όνομά του, ευθύς σου έρχεται στο μυαλό μια υποσυνείδητη ζήλια. Για όλα αυτά που βιώνει καθημερινά, ο 89χρονος πλέον, “Βασιλιάς του Playboy”, Χιου Χέφνερ.

Κι όμως, επειδή είσαι έτοιμος να τον κράξεις για τις σπατάλες που κάνει, μάθε ότι ξεκίνησε από το μηδέν, ενώ παράλληλα έχει συμβάλλει ενεργά και σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Μάζεψε τώρα τα σάλια που τρέχουν από το σαγόνι σου (όταν τον βλέπεις με κοριτσόπουλα σαν τα κρύα τα νερά) και μάθε τι παίζει με την βίλα του.

https://www.youtube.com/watch?v=X5PNGVqNvAc


Ένα “φτωχικό”, λοιπόν, στο Holmby Hills του Los Angeles, δημιουργήθηκε το 1927 και στα χέρια του το πήρε ο Χιου το 1971, για περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια. Tα 22 στρέμματα γης, έγιναν 29 υπνοδωμάτια και μέσα σε αυτά οι ωραιότερες γυναίκες παγκοσμίως.

Χωρίς καμία υπερβολή, εκεί έχουν γίνει τα πάντα. Ο Βασιλιάς Έλβις έχει κάνει όργια, όταν και κοιμήθηκε με 8 κουνελάκια σε μία βραδιά, ο Λέννον έκαψε έναν από τους ακριβότερους πίνακές του, έναν Μatisse, ενώ δεν ξεχνάμε ότι το κορίτσι του Baywatch, Pamela Anderson, είχε τη δυνατότητα να διασχίζει ημίγυμνο το σπίτι για χρόνια.

Πάρτυ, σεξ, ακριβά αυτοκίνητα και άπειρες γυναίκες. Όλα αυτά αναμένεται να χαθούν από την στιγμή που βρεθεί ο αγοραστής της συγκεκριμένη βίλας. Σημαντικό να πούμε, ότι δικαιούται να μείνει εκεί, μόνο όταν φύγει από την ζωή ο Χιου. 

Αν έχεις 200 εκατομμύρια και την διάθεση να γίνεις ένας μικρός Θεός, τότε μπες στην λίστα με τους αγοραστές. 

Αν είσαι δικός μας πάλι, απόλαυσε το ΣΠΙΤΙ, το ΣΠΙΤΑΚΙ του Χέφνερ, μέσα από τις ωραιότερες φωτογραφίες του devil