Χρονιάρες μέρες και εγώ μίλησα με τον Θεό. Τι άλλο να ζητήσω ο μικρός εκκολαπτόμενος συντάκτης της Ελεύθερης Ώρας;

Ο πιο αξιόπιστος Καζαμίας εκεί έξω, μου άνοιξε την θεϊκή καρδιά του και μου μίλησε για τον Γιο του, το σύμπαν και ποσο δίνει το Στοίχημα να συνεχίσει να υπάρχει η γη και μετά το 2015.

Και επειδή ως Θεός που είναι, ήξερε από πριν τις ερωτήσεις, μου έστειλε τις απαντήσεις του πριν καν του πω ότι θέλω να μιλήσουμε. Φοβερό; Για μένα ναι, για τον Θεό ήταν απλώς άλλη μια μέρα στη δουλειά.

Όπως άλλη μια μέρα στη δουλειά για Εκείνον είναι να μας καίει τα μυαλά μέσα απ’ τη σελίδα του στο Facebook, μία από τις πιο δημοφιλείς για τη χρονιά που φέυγει.

 

Το να κάνετε το σταυρό σας τα Χριστούγεννα, είναι σπόιλερ για το Πάσχα . Υπάρχουν μερικοί που δεν ξέρουν τί γίνεται. Σεβαστείτε τους.

Posted by Ο Θεός. on Tuesday, December 1, 2015

 

Καταρχάς πως καταφέρνεις και έχεις τόσους ακόλουθους; 
Κοιτάξτε, το παν είναι να μην τους παραμυθιάζεις. Τους λες τα πράγματα ως έχουν χωρίς φανφάρες και πυροτεχνήματα. Το τέχνασμα του μικρού με τα θαύματα και τις ιστορίες για αγρίους δεν τον οδήγησε πουθενά. Είδατε και μόνοι σας. Με δώδεκα ακόλουθους ξεκίνησε κι εκεί έμεινε. 

 

Μετά τη σημερινή διαδήλωση του Σύριζα ενάντια στα μέτρα του Σύριζα, άμα δω και καμιά Χρυσή Αυγή να διοργανώνει αντιφασιστικό συλλαλητήριο, θα σας το κλείσω το μπουρδελάκι. Δεν θα με τρελάνετε εσείς.

Posted by Ο Θεός. on Thursday, November 12, 2015

 

Τι δώρο του έκανες φέτος του μικρού; (ξέρει ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και ότι τα δώρα του τα κάνεις εσύ, έτσι;) 
Ένα ξύλινο σταυρουδάκι. Είναι σπόιλ αλλά παραμένει οικονομικό δώρο και τον βάζει και σιγά σιγά στο κλίμα για το τι θα ακολουθήσει και φέτος. Προφανώς και ξέρει ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης. Δεν τα έχουμε εδώ πάνω εμείς αυτά. Αυτά είναι για εσάς τα πρόβατα για να ξοδεύετε αλόγιστα χρήματα, λες και αυτές οι μέρες των Χριστουγέννων δεν είναι ίδιες με τις υπόλοιπες της άθλιας ζωής σας.

Το 2016 πώς το βλέπεις; Θα οδηγήσει σε 2017 ή πάπαλα, μας βαρέθηκες; Γιατί κατά εκεί φαίνεται ότι το πας.
Μέσα στο 2015 η ΝΑΣΑ ανακαλυψε νερό στον Άρη, ο Άδωνις έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ και οι Boys N Noise έχουν πάνω από μονοψήφιο αριθμό φανς. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνω για να καταλάβετε πως είναι ώρα να τα μαζεύετε;

Δηλαδή θα γίνει ο Αρμαγεδδώνας που λές τόσους αιώνες; Κάποια συμβουλή στους πιστούς σου; 
Ναι. Να ντυθείτε ελαφρά. Όπως και να ‘χει τέκνα μου, θέλω να το δείτε θετικά. Δεν θέλω να δείτε τον Αρμαγεδδώνα σαν το τέλος του κόσμου, αλλά σαν μια καινούρια αρχή. Για μένα. Εσείς θα είστε ψητοί. 

 

Στέλνω ηχηρό μήνυμα προς τους τζιχαντιστές εκ μέρους όλων των Ελλήνων: Ο Σταν τραγουδάει από χθες στο Έναστρον , Πειραιώς 188, μετά τις 11 το βράδυ.

Posted by Ο Θεός. on Saturday, November 21, 2015

 

Έχεις ξανακοιμηθεί τόσο πολύ όσο το καλοκαίρι του 2004;
Παιδιά, για να λυθεί όλο αυτό. Αυτή η μαλακία με τον ύπνο πρέπει να σταματήσει. Το ξεκίνησαν τα παιδιά εδώ πάνω, ένα βράδυ που βλέπαμε Fame Story. Ήμουν κουρασμένος και με πήρε ο ύπνος στον τελικό την ώρα της ψηφοφορίας. Κέρδισε ο Νότης Χριστοδούλου. Αυτό. Τώρα όσον αφορά το καλοκαίρι του 2004, όλα ξεκίνησαν όταν την έπεσα σε ένα θεϊκό γκομενάκι εδώ πάνω κι εκείνη μου απάντησε πως οι πιθανότητες να μου κάτσει, είναι όσες και της Ελλάδας να σηκώσει το Euro. Ε….Νενικήκαμεν. (Όλοι μας wink)

Σε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, ποιος θα κέρδιζε; Εσύ ή ο μέσος Έλληνας ταξιτζής;
Γενικά η συγκεκριμένη φυλή έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εξελιχθεί σε κάτι άπιαστο από πλευράς γνώσεων. Εδώ πάνω κρατάνε τα σκήπτρα με διαφορά από τους υπολοίπους. Για την ακρίβεια η κατάταξη έχει ως εξής: Μάγιας < Νοστράδαμος < Πατέρας Παΐσιος < Λίτσα Πατέρα < Οδηγός Ταξί στην Πατησίων. Εγώ δεν συμμετέχω. Δεν είναι ότι φοβάμαι. Απλά καλό για εσάς είναι να μην συγκρούονται μεταξύ τους δυο παντογνώστες. Θα διχάσει και δεν το θέλω. Και για να απαντήσω στην ερώτηση σας, θα κέρδιζε ο Έλληνας ταξιτζής. Διότι εγώ γνωρίζω τα γεγονότα από τη γέννηση μου και μετά. Ο ταρίφας ξέρει και το πριν.

 

Να ξέρετε υπάρχει ένα ειδικό μέρος στην κόλαση για όσους λένε “το ντόνατς”, “το τανξ” και “ο στυλός”. Δίπλα ακριβώς σε αυτούς που λένε “στις μία” και “από ανέκαθεν”.

Posted by Ο Θεός. on Monday, June 8, 2015

 

Υπάρχει ζωή στο διάστημα;
Για να είμαι ειλικρινής, μόνο εσάς έφτιαξα. Όλο το υπόλοιπο είναι γιατί απλά χρειαζόμουν κι εγώ το χώρο μου. Αν και ακόμα κι αν υπήρχε, δεν υπήρχε περίπτωση να σας φέρω σε επαφή. Δεν θα ρίσκαρα να τους  χαλάσετε κι εκείνους.

Κάνε ένα θαύμα τώρα, ένα μαγικό, έτσι μπαμ μπαμ, για να πιστέψουν και οι άπιστοι. 
Πάρτε ένα ευρώ στο χέρι σας και κλείστε τη χούφτα. Τώρα βάλτε το χέρι στην τσέπη και ανοίξτε το. Καθώς βγάζετε το χέρι από την τσέπη ξανακλείστε τη χούφτα και φέρτε τη κοντά στο πρόσωπό σας. Τώρα ανοίξτε σιγά σιγά τη χούφτα. ΩΠ. ΤΟ ΕΥΡΩ ΛΕΙΠΕΙ.(Αν το ξανακάνετε πολύ πολύ αργά, θα παρατηρήσετε ότι το ευρώ στην πραγματικότητα δεν εξαφανίζεται, αλλά πέφτει στην τσέπη σας.) 

Ποιός χέζει το αν υπάρχω ή όχι. Το μεγαλύτερο αναπάντητο ερώτημα, είναι το γιατί αφού σας αρέσουν τόσο τα μελομακάρονα, δεν τα φτιάχνετε όλο το χρόνο.

Posted by Ο Θεός. on Saturday, December 5, 2015

 

Κάτι τελευταίο να μας πείς πρίν κλείσουμε; Κάποια συμβουλή; 
Έχετε φτάσει 7 δις. Ή ξεκινήστε να πεθαίνετε πιο γρήγορα, ή ξεκινήστε να γαμάτε πιο έξυπνα. Και γενικά να μην απογοητεύεστε. Να ζείτε τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτε παρά μόνο το τώρα. Βγείτε έξω και ζήστε το. Μισό, πρώτα διαβάστε όλη μου την πρόταση. Συνεχίστε να διαβάζετε, συνεχίστε, συνεχίστε, συνεχίστε, ακόμα λίγο, συνεχίστε, συνεχίστε. Οκ πηγαίνετε.

*Οι “Βιραλαίοι” είναι μία ενότητα που θέλει να αναδείξει τους viral ήρωες των social media που δίνουν νοημα στις διαδικτυακές ζωές μας με το πρωτότυπο περιεχόμενο που δημιουργούν. Ατακαδόροι του Twitter, χαβαλεδιάρικες Facebook σελίδες, photoshop junkies, τύποι που καίνε το ΥouΤube και το Ιnstagram με το υπέροχο μυαλό τους, όλοι αυτοί θέλουμε να βρουν φωνή εδώ. Και επειδή αποκλείεται να τους ξερουμε όλους και κάποιοι από αυτούς μπορεί να μας ξεφύγουν (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ), στείλτε μας τις πρότασεις σας για τον επόμενο “Βιραλαίο” στο info@provocateur.gr.