Ο πιο μισητός κλόουν της Αμερικής, ο ξεδιάντροπα ρατσιστής και ξενοφοβικός Ντόναλντ Τραμπ, το έχει πιστέψει ότι μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο και να μπει στο Λευκό Οίκο.

Και πώς να τον αδικήσεις από τη στιγμή που είναι το απόλυτο φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.

Ο φόβος να μη δούμε Πλανητάρχη αυτόν τον πάμπλουτο σκατόψυχο, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και παρακολουθώντας το καθημερινό σόου που δίνει στα κανάλια. 

Από την on camera κοροϊδία του στην αναπηρία δημοσιογράφου των New York Times, μέχρι τις δηλώσεις του ότι θα κλείσει τα σύνορα για όλους τους μουσουλμάνους, ο Τραμπ δίνει συνεχώς λόγους για να τον μισούν (αλλά και για να τον λατρεύουν κάποιοι υπερσυντηρητικοί Αμερικανοί).

Και αν νομίζεις ότι ξεκίνησε τώρα τα καραγκιοζιλίκια του, κάνεις λάθος. Αυτά ήταν εξαρχής που τον έκαναν διάσημο στις ΗΠΑ, πέρα απ’ τον κυνισμό του και φυσικά τον πλούτο του. Ο Τραμπ είναι αγαπημένο θύμα τρολαρίσματος εδώ και χρόνια.

Τσέκαρε, λοιπόν, ακόμα 15 λόγους για να τον μισήσεις, αλλά και να γελάσεις μαζί του.

+ Bonus

Κι αν δεν χόρτασες αυθεντικό Τραμπ καραγκιοζιλίκι, δες εδώ τι έχει κάνει ένας φαν των Star Wars.

Έχει δανείσει στον Darth Vader τη φωνή του Ντόναλντ Τραμπ και έχει βάλει τον υπέρτατο κακό να λέει υπέρτατες κακές ατάκες του Τραμπ.

Το πάντρεμα εικόνας και ήχου, βγάζει γέλιο, ειδικά για τους κολλημένους με το Star Wars.