Παιδιά θαύματα, παιδιά χαρισματικά,μα κοίτα τι κάνουν τα γλυκούλια! 

Όχι, αυτή η εισαγωγή δεν ταιριάζει στον Jonah και την Εduarda και τα άλλα παιδιά. Δεν τους τιμά.

Αυτά τα πιτσιρίκια μας αρρωσταίνουν με τους “παππάδες” που κάνουν στα μουσικά τους όργανα. Τη στιγμή που τα περισσότερα πιτσιρίκια στην ηλικία τους, το πολύ-πολύ να σιγοτραγουδούν “Τα περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα.”, αυτά παίζουν στα δάχτυλα τους System of a Down. Κυριολεκτικά στα δάχτυλά τους.

Πάρε μια γεύση από το πρώτο βίντεο που μας ανάγκασε να γράψουμε γι’ αυτά τα  “διαολάκια”: 

 
1. Η Eduarda Henklein είναι μόλις 5 ετών και μπορεί να “οργιάζει” πάνω στα τύμπανα. Δηλαδή, στα 20 τι θα κάνει;

Στάνταρ subscribe στο κανάλι της στο YouTube (που της έχουν δημιουργήσει προφανώς οι γονείς της) με Gun’s n’ Roses, Metallica και System of a Down να ανήκουν στα… παιχνίδια της μικρής Eduarda. 
 
https://www.youtube.com/watch?v=i44dEgyxULk
2. Τα ίδια πάνω-κάτω “παιχνίδια” ψυχαγωγούν και τον Jonah Rocks. Μόνο που αυτός έχει γίνει πλέον 10 ετών. Στα 5 του, όμως, έπαιζε την ίδια και καλύτερη μπαλίτσα από την Eduarda. Ο μπόμπιρας μεγάλωσε, έφτιαξε σάιτ τώρα και μεγάλου-ργει. Πριν τον ακολουθήσεις, δες τι έκανε 5 χρόνια πριν… Κου-πε-πε αλά Toxicity!
 
 
 
3. Ένα κοριτσάκι που όταν το βλέπεις, φαντάζεσαι ότι θα τραγουδάει κάτι από “Ζουζούνια” ή “Mazoo and the Zoo” και αυτό σου κάνει πλάκα ροκάροντας με Linkin Park. Η Ζοe Thompson είναι ένας ξανθός άγγελος  Chester Bennington;
 
 
4. Ο Jeremy Yong παίζει Led Zeppelin, τόσο κουλ που νομίζεις ότι παίζει “Χάρτινο το Φεγγαράκι” σε Remix. Είναι 8 χρονών, έχει το σαιτάκι του, αν θες να τον ψάξεις και “κεντάει” πάνω στις 6 χορδές! Πάρε ένα σολάρισμα: 
 
 
5. Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Ο αλάναρος Ryan Watson που τρέχει πάνω στο Crazy Train των Black Sabbath και δίνει τη δικιά του μάχη και στο κανάλι του στο YouTube. (τι μαλλούρα άρρωστη είναι αυτή manmu;)
 
https://www.youtube.com/watch?v=PUMM9ZnyGdw

Αυτά είναι κάποια, από τα “ροκ” πιτσιρίκια που ρίχνουν το γιουτούμπι και μας ψήνουν να τα λατρέψουμε.

Τι τύχη οι αθώες ψυχές που σε κάνουν να χαμογέλας, να “ευφραίνουν” την καρδία σου και με τόσο γαμάτα τζαμαρίσματα. Γιατί εκεί που υπάρχει μουσική, υπάρχει και αγάπη ρε κόσμε!