Η εμπειρία έχει δείξει πως υπάρχουν δυο τρόποι να λατρέψεις το κλασικό αυτοκίνητο. Μπορείς να είσαι μηχανικός ή εξαιρετικός φωτογράφος, σε κάθε περίπτωση απογορεύεται να μην ξέρεις πως να ταξιδέψεις πίσω στο χρόνο όταν κάθεσαι πίσω απ’το τιμόνι της ιστορίας. Σήμερα θα αναλύσουμε την περίπτωση 2. Άτομα-Ατομάρες που καταπιάνονται με τη φωτογραφία αποθεώνοντας το κλασικό αυτοκίνητο στην δημοφιλή κοινότητα του Instagram. 5 περιπτώσεις που μας κάνουν να ξεφεύγουμε καθημερινά και να αποταμιεύουμε τις λιγοστές μας πενταροδεκάρες σε μπουζί και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.  

Πάμε να τις δούμε: 

1. Hummul
Ο Μatt Hummel τρέχει σε αγώνες τύπου La Carrera Panamericana. Τον λατρέψαμε όμως λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους, επειδή ο Matt εκτός από εξαιρετικός ραλίστας είναι και χίπης-χίπστερ-μποέμης. 

2. Course Correct
Ναι μεν ρετρό, αλλά κυρίως μέσα σε πίστες. Τέτοιες φωτογραφίες γουστάρει να τραβάει ο συγκεκριμένος Instagrammer.

[gallery-89]

3. Roy
Ο Roy από την άλλη είναι λάτρης και του ποδήλατου, εκτός από την αγάπη που τρέφει για τα Retrο αυτοκίνητα. Λατρεύει τις εκδρομές καθώς και τη μόδα, τις μεγάλες πόλεις και τα ωραία κορίτσα. 

4. Tedgushue
Ο Ted παίζει από American Muscle μέχρι Pagoda και κλασικές BMW. Μας παίρνει το μυαλό στο λεπτό και αποδεικνύοντας πως τα ταξίδια στις δεκαετίες είναι πιο απλά από ό, τι φαντάζεσαι. 

5. Petrolicious
Το καλύτερο για το τέλος. Το απόλυτο account. Μπορεί να μην είναι προσωπικό είναι όμως ό,τι καλύτερο θα δεις εκεί έξω. Οι τύποι που λατρεύουν το κλασικό πιο πολύ από ότι η θεία σου την Παναγία της Τήνου. Απόλυτη μαγεία (καύλα).