Έρχονται οι “Βιραλαίοι” στο Provocateur και κάνουν φασαρία, δώστε βάση. 

Σ’ αυτήν την ενότητα θα παρουσιάζουμε ήρωες των social media, που ομορφαίνουν τη διαδικτυακή μας ζωή με την έμπνευση, την πρωτοτυπία τους, τις ατάκες τους, τις φωτοσοπιές τους και γενικά ό, τι κατεβάζει το υπέροχο μυαλό τους. 

Ευφάνταστους δημιουργούς περιεχομένου που κάνουν το ίντερνετ αυτό που είναι σήμερα: το περιβάλλον όπου έχουν συγκεντρωθεί όλα τα ενδιαφέροντα μυαλά αυτού του πλανήτη. 

Ξεκινάμε με την πιο γκροτέσκο περσόνα του Facebook, την Calypso Larah (διαβάσε το τρεις φορές γρήγορα και μετά μπες και στο site της ΕΔΩ).

Η Calypso Larah είναι visual artist (αν και δεν συστήνεται ποτέ έτσι), δημιουργεί φωτογραφίες και videos και έχει γεμίσει τα τελευταία χρόνια το internet με τα viral που κατεβάζει το απίθανο μυαλό της. 

Ε και της μιλήσαμε. Ε και μας απάντησε (όσο πιο σοβαρά μπορούσε).

Όλη μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή, δεν στραβώθηκες ακόμα;
Αν δεν είχα στραβωθεί θα σου έδινα συνέντευξη νομίζεις;

Τι σε έκανε το 2004 και ψήφισες Καραμανλή;
Το 2004 συνέβησαν οι Ολυμπιακοί. Είχαμε όλοι θετική ενέργεια και ψηφίζαμε ναι σε οτιδήποτε. Όμορφες εποχές πνιγμένες στην Amita.

Πώς ένιωσες την πρώτη φορά που άκουσες Μποφίλιου;
Σε πρώτη φάση άρχισε να στραβώνει το στόμα μου. Υπέθεσα ότι έφταιγε το πολύ λιπαρό lip gloss που φορούσα και δεν μπορούσα να συντονίσω το πάνω με το κάτω χείλος.
Όταν συνειδητοποίησα ότι αυτό το προκαλούσε η φωνή της έκλεισα τα αυτιά μου με Αγιοκέρι και απήγγειλα ανάποδα Γαϊτάνο για να διώξω το κακό.


Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 82 χρόνια από τώρα;
Εγώ γονιδιακά είμαι φουτουρίστρια. Μου αρέσει το μέλλον πολύ περισσότερο από το παρελθόν. Πιστεύω στην κοσμετολογία που καλπάζει ως επιστήμη και κάνει θαύματα. Ελπίζω μέσα στα επόμενα χρόνια τα αισθητικά πρότυπα για τις Milf και για τα Gougars να έχουν αλλάξει σε κάτι λιγότερο πρησμένο. Από την άλλη η αέναη άνοιξη που βιώνω δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια για να το φοβάμαι.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου στίχος από έντεχνο τραγούδι;
Σανά ζητώ στη Σαλονίκη ξημερώματα. Πιστεύω πως είναι ο ύμνος το Μακεδόνα Vegan.

 

A video posted by @calypsolarah on

Διάλεξε δυο καλλιτέχνες που θα ήθελες να είναι οι γονείς σου. Άντρας και γυναίκα.
Θα ήθελα να έχω μάνα τη Zωή Kωσταντοπούλου και τη Λίτσα Πατέρα.

Το κόλλημα σου με την Κρήτη ποιο είναι; Μήπως είναι από εκεί ο Βαγγέλης;
Καμία σχέση. Δεν έχω κόλλημα με την Κρήτη απλά δεν πιστεύω πως είναι Ελληνικά Ελληνικό νησί. Με τη φίλη μου τη Zaha Hadid ( αυτή που δημιουργεί τα πανέμορφα κτίρια σε σχήμα αθλητικών παπουτσιών ) σχεδιάζουμε μια γέφυρα που θα ενώνει την Κύπρο με την Κρήτη έτσι ώστε να υλοποιήσουμε ένα ενιαίο Νησί πλέον με το όνομα “Η μικρή Ευρασία”.

 

Ο Βαγγέλης ποιος είναι;
Ο Βαγγέλης είναι η ενσάρκωση της απαξίωσης των συναισθηματικών απωθημένων όλων μας.

Τι φάση με τα greeklish; Μήπως ζεις στο 1999;
Εσείς οι νιες τα λέτε greeklish. Εγώ απλά ομιλώ φραγκολεβαντίνικα που είναι η γλώσσα των προγόνων μου και αποτελεί ένα κράμα Ελληνικού προφορικού λόγου και λατινικής γραφής. Ως γνήσια ευρωπαΐστρια δεν θα μπορούσα εξάλλου να χρησιμοποιώ ελληνικούς χαρακτήρες. Έχετε γνωρίσει ελληνικό χαρακτήρα; Παλιοχαρακτήρες όλοι τους.

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σου έχουν κάνει όσο καιρό έχεις την σελίδα σου;
Μου έχει κάνει like ο Μπογδάνος. Έχω μετανιώσει πολλές φορές για αυτό. Μαχαιριά στην καρδιά την Δημοκρατίας.

Δώσε έξι κόσμιους χαρακτηρισμούς γι’αυτούς που σου κάνουν report το προφίλ σου.
Καραβοτσακισμένα υβρίδια από διασταύρωση Κομουνιστοσυμμοριτών και Γερμανοτσολιάδων

Γιατί παράτησες το twitter για το facebook; Οι τρου φανς σου εκεί σε μάθανε.
Το Twitter είναι η μικρή ταπεινή επαρχία που ξεκινάμε όλες να κάνουμε τα πρώτα μας καλλιτεχνικά βήματα. Για τις μεγάλες όμως καριέρες κατεβαίνουμε στο Facebook.

Για πες μια σελίδα στο facebook που θες να της κάνουμε unlike αυτήν την στιγμή; Ή έναν τύπο να κάνουμε delete.
Του Κορτώ. Η σελίδα αυτή είναι διαβολική. Αν τη ραντίσεις με νερό και τις βάλεις like μετά τις 12 το βράδυ μεταμορφώνεται σε Κοέλιο.

Ποια photo σου έχει γίνει μεγαλύτερο viral;
Κρατάω διπλά βιβλία για τα Viral μου. Η Οικονομική κατάσταση της χώρας δεν μου επιτρέπει να φανερώσω περαιτέρω στοιχεία.
Τέλος  πάντων αυτή:

Ποιο βίντεο που έχεις δημιουργήσει το έχει δει περισσότερος κόσμος;
Aν και το βίντεο με τα περισσότερα views στο YouTube είναι το “Aιδώς σε θέλω καρδιά μου”, εγώ καθημερινά 12- 4 a.m  δημιουργώ βίντεο με τεράστια επιτυχία στο Cam4.


Τι σε ρωτάνε συνέχεια στο chat του Facebook;
Με ρωτούν αν το όνομά μου είναι πραγματικό και φυσικά απαντάω ναι.
Ύστερα από αυτό με παρενοχλούν σεξουαλικά.

Μας κρατάς μυστικά όσον αφορά την τέχνη σου;
Η ιερή τέχνη της μεταποιήτριας δεν έχει μυστικά, έχει μόνο ντοκουμέντα. Είναι μια τέχνη τόσο δύσκολη που δεν μπορεί να την εξασκήσει όποια κι όποια.

Γιατί θες να δουλέψεις στην δικιά μας εταιρεία; Γιατί να σε προσλάβουμε;
Πάντα νιώθω ηδονή να δουλεύω ινκόγκνιτο σε εταιρείες που είμαι ιδιοκτήτρια. Θέλω να γνωρίζω από κοντά αγνούς βιοποριστές, να ακούω τα προβλήματά τους και μετά να τα συζητώ με τις φίλες μου περνώντας όμορφες βραδιές γέλιου και χαράς.

Τι θα ψήφισες σε αυτές τις εκλογές?
Δεν ψήφισα για δύο πολύ σημαντικούς λόγους:
Πρώτον γιατί ως Γνήσια Εληνική Ελληνίδα δεν μπορώ να ανακατευτώ σε Γερμανικά δημοψηφίσματα και δεύτερον γιατί θέλω να σταματήσει το έγκλημα με τον σφαγιασμό των ποδιών Λάουρα και καλώ μέσω της ιστοσελίδας σας το κοινό να πάρει θέση εδώ: http://is.gd/VHeH14

*Οι “Βιραλαίοι” είναι μία ενότητα που θέλει να αναδείξει τους viral ήρωες των social media που δίνουν νοημα στις διαδικτυακές ζωές μας με το πρωτότυπο περιεχόμενο που δημιουργούν. Ατακαδόροι του Twitter, χαβαλεδιάρικες Facebook σελίδες, photoshop junkies, τύποι που καίνε το ΥouΤube και το Ιnstagram με το υπέροχο μυαλό τους, όλοι αυτοί θέλουμε να βρουν φωνή εδώ. Και επειδή αποκλείεται να τους ξερουμε όλους και κάποιοι από αυτούς μπορεί να μας ξεφύγουν (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ), στείλτε μας τις πρότασεις σας για τον επόμενο “Βιραλαίο” στο info@provocateur.gr.