Ξημέρωσε Σάββατο κι όπως σας έχουμε υποσχεθεί κάθε εβδομάδα τέτοια ημέρα θα συγκεντρώνουμε μέσα από τη στήλη “Flashback” τα καλύτερα άρθρα μας της εβδομάδας ή τουλάχιστον τα πιο Προβοκατόρικα.  

Viral κείμενα και βιντεάκια, γρήγορες συνταγές, ιστορίες βασισμένες σε 2 και 4 τροχούς, όμορφες παρουσίες του Instagram, αθλητικές, μουσικές και κινηματογραφικές “ενέσεις”, ιστορίες καθημερινών ανθρώπων κι αντίστοιχες από προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία.

Πάμε να τα δούμε. 

Η Χρύσα Λύκου και ο Παντελής Ζερβός παρουσιάζουν ακόμα έναν Αφανή.Ήρωα. Επισκέφθηκαν την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, μίλησαν τη γυναίκα που βρίσκετε στο τιμόνι της και έμαθαν για τη σωτηρία των χαμένων ψυχών που συναντούμε καθημερινά στους δρόμους.

Ένας Προβοκάτορας διαβάζει και προτείνει Αύγουστο Κορτώ στο τελευταίο, ανατρεπτικό του βιβλίο με τίτλο “Έρως ανίκατε μάσαν”.

Ο Ντίνος Ρητινώτης, Ριτινίδης, Ρητιμιώτης (ή όπως αλλιώς θέλετε) γράφει για τον… βιασμό του επωνύμου του. Μήπως το έχεις βιώσει κι εσύ;

Συναντάμε τον Τζακ, τον παρεξηγημένο -μα απίστευτα τρυφερό- σκύλαρο που ζητά προσοχή και συντροφιά. Μήπως είσαι εσύ ο κατάλληλος να του την προσφέρεις;

Ξυπνήσαμε στις 5 το πρωί για να συναντήσουμε τους “Wake Up Street”. Γεμίσαμε χαμόγελα κι ενέργεια και δηλώνουμε υπεύθυνα πως θα το ξανακάνουμε (άνετα). Εσύ;

Wake Up Street

Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Ξύπνα νωρίς και πήγαινε να βρεις τους Wake Up Street. Δες πως: http://bit.ly/Wake_Up_Street#Well_Being

Posted by Provocateur on Tuesday, September 22, 2015


Βρήκαμε τους συνονόματους “Agent Provocateur” να κάνουν φωτογράφιση και φυσικά πήραμε μάτι. Δες εδώ κατάσταση!

Ένας τύπος- μικρός θεούλης- έφτιαξε το γκαράζ του Batman κι όπως ήταν φυσικό τρυπώσαμε στην… υπόγα του Wayne Residence.

Μετά τον πανικό των YAVA με τα 50 γιούρο της ετήσιας συνδρομής, είπαμε να σας δείξουμε και το πώς τσουλάει η ζωή μέσα σε ένα γυμναστήριο.

Επειδή κανένας φίλος σου δεν είναι ίδιος, βρήκαμε και παρουσιάζουμε 7 τύπους από δαύτους τους οποίους έχεις δίπλα σου και σου σπάνε τα @@ σε κάνουν να γελάς. Δες τον σαλιάρη, τον χουλιγκάνο και άλλους 5 που σου κρατάμε για έκπληξη.

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης και το #TaperakiProject έχουν βαλθεί να σε πείσουν πως delivery και γραφείο δεν πάνε παρέα. Αυτή την εβδομάδα, το αγαπημένο όσπριο της μάνας σου: Φακές με σολομό.

Bonus Content
Ο Νίκος Ράπτης που κάποτε αποθέωνε Κλιντ, σήμερα “σενιάρει” Νικήτα Κλιντ που ζει το YOLO του και χάνεται σε άγνωστα… Ποτάμια.

Κι όμως… Υπάρχει ένας τύπος που έζησε για 2 χρόνια μέσα στη μεγαλύτερη μαφία του κόσμου: τους Yakuza. Αφού επέζησε, μας παρουσιάζει το πως είναι να ζεις ανάμεσά τους.