1. Ο Γιάννης ο Χαρούλης δεν είναι ο μπροστάρης της σύγχρονης κρητικής μουσικής. Ο Γιάννης ο Χαρούλης είναι ο μπροστάρης της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

2. Ο Γιάννης ο Χαρούλης θα “τραβήξει” στη συναυλία του με την ίδια ευκολία τον 20χρονο, αλλά και τον 60χρονο. 

3. Ο Γιάννης ο Χαρούλης μπορεί να κάνει κτήμα του την Κρήτη, την Ήπειρο, την Ικαρία, αλλά και τη ρεμπετομάνα Μπέλου. Με την ίδια ευκολία και την ίδια επιτυχία.


4. Ο Γιάννης ο Χαρούλης καλύπτει τις συναυλίες του με drone και με μεγάλη προσμονή θέλουμε να δούμε το αποτέλεσμα αυτής της κάλυψης.

5. Ο Γιάννης Χαρούλης πίνει. Και καλά κάνει. Σε κάθε κενό ανάμεσα στα τραγούδια του το πλαστικό ποτήρι υψωνόταν στον αέρα και οι “εβίβες” του μύριζαν ρακή. Εβίβες Γιαννιώ!


6. Ο Γιάννης ο Χαρούλης χειροκροτάει μετά από κάθε τραγούδι την μπάντα του. Γιατί το νιώθει, γιατί καταλαβαίνει πως είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δικής του επιτυχίας.

7. Ο Γιάννης ο Χαρούλης θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά να φιλοξενεί σε ΚΑΘΕ του εμφάνιση του Νίκο Ζιωγαλά. Και την “Βασιλική” του.

8. Ο Γιάννης ο Χαρούλης είναι ντροπαλός. Το καταλαβαίνεις κάθε φορά που σου λέει “φχαριστώ!, φχαριστώ!”. Όπως, επίσης, καταλαβαίνεις και το λόγο που η μετριοφροσύνη του αυτή είναι συστατικό της απίθανης καριέρας που χτίζει.

9. Ο Γιάννης ο Χαρούλης γεμίζει με ευκολία την Τεχνόπολη. Κι ας είναι Δευτέρα βράδυ. Κι ας έχει “κλεισμένες” άλλες δύο συναυλίες στο καπάκι, στον ίδιο ακριβώς χώρο. Μία σήμερα Τρίτη και μία ακόμη, αύριο Τετάρτη.


10. Το “βρώμικο” έξω από τη συναυλία του Γιάννη του Χαρούλη στο Γκάζι, είναι το πιο γευστικό “βρώμικο” από κάθε άλλη συναυλία στο Γκάζι. Κι ας προέρχεται από τους ίδιους βρωμικατζήδες.

10+1. Ο Γιάννης ο Χαρούλης είναι η υπόκωφη ροκιά που ακούστηκε ένα χάραμα από μια σπηλιά του Ψηλορείτη.-