Κατά τη διάρκεια του αχανούς ρεπορτάζ και της μάχιμης ενημέρωσης που προσφέρουμε εδώ στο Provocateur, προσπαθήσαμε να διευρύνουμε τους δικούς μας αλλά και τους δικούς σας μορφωτικούς ορίζοντες. Έτσι μπήκαμε στη διαδικασία να ψάξουμε και να βρούμε ό,τι υποτροφία παίζει για κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού. 

Ωραία. Και τώρα που ψαρώσατε με τον πρόλογο θα σας πούμε την αλήθεια. Καυλαντίζοντας λοιπόν στο pornhub διαπιστώσαμε ότι το αγαπημένο γνωστό πορνό site προσφέρει μια υποτροφία 25.000$ για κάποιο από τα πανεπιστήμια της Αμερικής. Το πρόγραμμα για την υποτροφία είναι ένας διαγωνισμός με θέμα “Πώς προσπαθείς να κάνεις τους άλλους χαρούμενους”. Η καλύτερα εργασία θα βραβευτεί με μία υποτροφία και ποιος ξέρει, ίσως και ένα premium account.

Αυτά όμως δεν είναι αρκετά για το Provocateur. Γι’αυτό αγαπητοί προβοκάτορες βρήκαμε για εσάς τις 5 πιο “κουφές” υποτροφίες που δίνονται, είναι πέρα για πέρα αληθινές και για να σας το αποδείξουμε θα έχουμε και λινκ. Ωστόσο επειδή όπως καταλαβαίνετε, οι ονομασίες των υποτροφιών είναι λίγο περίεργες, δεν τις ανοίξαμε ποτέ αλλά θα μαντέψουμε με βάση τον τίτλο, τι ακριβώς χρειάζεται για να κερδίσεις. 

Απολαύστε υπεύθυνα:

1. Three sentence essay contest

Πουτανιά; Γράφτε μας 3 προτάσεις γιατί θέλετε υποτροφία και θα την κερδίσετε. Και σκέφτεται ο άλλος τι να γράψει. Και γράφει: “Θέλω να κερδίσω. Θέλω να κερδίσω. Θέλω να κερδίσω”. Μετά τρωει άκυρο και κερδίζει ένας τύπος που οι προτάσεις του είναι σαν του Σαραμάγκου, δηλαδή 170 λέξεις σε κάθε πρόταση. Και τους ανατινάζεις τα γραφεία. Και αθωώνεσαι.

2. Short people Scholarships

Μαγεία. Τι διάολο θα μπορούσε να είναι αυτό το πράγμα; Υποτροφία μόνο για κοντοπίθαρους; Κι όμως. Δε μπορεί να είναι κάτι άλλο. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχε ένα συγκεκριμένο όριο ύψους, το επονομαζόμενο και “Haruna Babaginda height limit”. Οι κοντούληδες φίλοι μας δίνουν υποτροφίες για να τη σπάσουν στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές που λένε ότι κάτω από 1,75 δε μπαίνεις. Ε λοιπόν εκεί, πάνω από 1,65 δε μπαίνεις!

3. New look laser tattoo removal scholaship

Αυτό δε μπορεί να είναι κάτι άλλο από μια χριστιανική ένωση για τους αλήτες με τα tattoo που θέλουν να σπουδάζουν κιόλας τα τσογλάνια. Για εκδίκηση λοιπόν οι γιαγιάδες και οι έφηβοι παρθένοι με το χνούδι στο μουστάκι, μάζεψαν φράγκα να τα δώσουν μόνο στους ευσεβείς (και άσπιλους) νέους που δεν έχουν τατουάζ ή ακόμα καλύτερα, φρόντισαν να το σβήσουν με laser.

4. National gay pilots scholarship

Εδώ δεν είναι είδηση η υποτροφία, ας μη γελιόμαστε. Η είδηση είναι ότι υπάρχει οργάνωση για gay πιλότους. Πόσοι μπορεί να είναι δηλαδή ρε διάολε; Δηλαδή έχουν τόσους πιλότους για να φτιάξουν μια οργάνωση και πολλοί από αυτούς είναι gay για να κάνουν και ξεχωριστή δική τους οργάνωση; Πόσο πιο μπροστά; Κατά τα άλλα, φαντάζομαι ότι για να πάρεις την υποτροφία θα αρκεί μια συμμετοχή στο Gay Pilot Pride. Ε τι, δε θα έχουν και δικό τους Pride; Αποκλείεται!

5. Viral video scholarship contest

Αυτή είναι η απόλυτη υποτροφία για νέρντουλες και γενικά τύπους σαν τον Ντόκο που ασχολούνται όλη την ημέρα με ό,τι έχει να κάνει με την τεχνολογία και τα gadgets. Φτιάξε ένα βίντεο, κάντο viral και κέρδισε με το σπαθί σου την υποτροφία. με λίγα λόγια: ζητιάνεψε κλικ και κοινοποιήσεις από τους φίλους σου, βάλε και την τελευταία θεία από το κατσικοχώρι σου να σου κάνει like μπας και πάρεις την υποτροφία. Τζίνιους!