Εντάξει πάνω-κάτω ξέρουμε και τους Αμερικάνους και το ταλέντο τους στη δημιουργία νέων (και περισσότερων) αναγκών. Οι άνθρωποι ζουν γι’ αυτό. Τα παραδείγματα είναι άπειρα και αν ψάχνεις αποδείξεις δες τι παίζει με τις εταιρίες telemarketing στη χώρα. Χιλιάδες Αμερικάνικες πατέντες που κατασκευάζονται στη Κίνα. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως τόσο η κατοχύρωση όσο και η μετέπειτα πώληση πατεντών είναι το Νο1 παιχνίδι της αγοράς τους. Ο ένας μηνύει τον άλλον και κάπως έτσι το χρήμα κάνει κύκλους και όλοι συντηρούν το καταναλωτικό τους παιχνίδι. 

Αυτή τη φορά θα μεταφερθούμε στη δυτική ακτή και συγκεκριμένα στη Καλιφόρνια. Εκεί τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα ξηρασίας και όπως είναι φυσικό τα χιλιάδες εκτάρια γκαζόν που κοσμούν τις βίλες τους έχουν μαραζώσει.  

Τι σκέφτηκαν λοιπόν τα πανούργα Αμερικανάκια; Μα φυσικά να βάψουν το γρασίδι πράσινο. Το ίδιο έκανε και ο Θεος φαντάστηκαν και βρήκαν τον τρόπο (με βιολογικά υλικά παρακαλώ) να βάψουν πράσινο το πράσινο και όλοι να είναι ευχαριστημένοι. 

Τέρμα η κατανάλωση νερού, Τέρμα και οι αγωνίες του τύπου ¨Γιωργάκη μη παίζεις μπάλα θα ξεραθεί το γρασίδι”, “Νίκο πάρε τον Τζακ θα “κάψει” το γκαζόν” και “Πέτρο πότε θα πάρεις τον κηπουρό να περιποιηθεί τον κήπο;”. 

Λα Αμέρικα που έλεγαν και οι μετανάστες Ιταλοί όταν αντίκριζαν τη “Τζοκόντα της Ελευθερίας”. 

Απολαύστε! 

 
Drought Hack: Lawn Painting

Drought Hack: Lawn Painting

Posted by AJ+ on Wednesday, July 22, 2015