Η πολυαναμενόμενη πρωτότυπη σειρά-ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων, «Κολίν Ρούνι : Η Αληθινή Ιστορία Wagatha», είναι τώρα διαθέσιμηαποκλειστικά στο Disney+. Η σειρά ρίχνει φως σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της τελευταίας δεκαετίας που καθήλωσαν όλη τη Βρετανία. Η Coleen Rooney, είναι μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της Βρετανίας και σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή της Manchester United, Wayne Rooney. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Η απίστευτη ιστορία της Coleen Rooney, παρουσιάζεται μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις της ίδιας, αλλά και συνεντεύξεις της οικογένειάς της και της νομικής ομάδας που συμμετείχε στη δίκη. Για πρώτη φορά, η Coleen Rooney, αποκαλύπτει πώς η ίδια έγινε ερασιτέχνης διαδικτυακός ντετέκτιβ, για να βρει γιατί οι ιδιωτικές ιστορίες της ίδιας και της οικογένειάς της, συνέχιζαν να εμφανίζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η σειρά, εξετάζει τις συνθήκες που οδήγησαν στην περιβόητη ανάρτησή της στο Instagram, η οποία «έριξε το διαδίκτυο», μέχρι την επιτυχημένη υπεράσπισή της σε μια από τις πιο διάσημες υποθέσεις δυσφήμισης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου τα τελευταία χρόνια.

Η Πρωτότυπη σειρά-ντοκιμαντέρ του Disney+, είναι μια παραγωγή της Dorothy Street Pictures και της Lorton Entertainment. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Julia Nottingham, Emma Tutty, Sam Starbuck, Julian Bird, Ed Barratt και Paul Stretford. Τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της σειράς έχει αναλάβει η Lucy Bowden.

Το Disney+ διαθέτει περιεχόμενο για όλους, προσθέτοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους νέες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες blockbuster και αποκλειστικό Πρωτότυπο περιεχόμενο, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Το Disney+ προσφέρει έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο περιεχομένου που καλύπτει τα πάντα, από ντοκιμαντέρ μέχρι βραβευμένες ταινίες και σειρές και από κωμωδίες μέχρι κλασικά κινούμενα σχέδια. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν τα πάντα, από την πιο πρόσφατη Πρωτότυπη σειρά Star Wars «Ahsoka», όλους τους κύκλους του «Grey’s Anatomy» μέχρι και βραβευμένες σειρές, όπως το «The Bear», παραγωγής FX, το «Only Murders in the Building» και το «The Mandalorian».