Είναι κάποιοι που το ‘χουν και κάποιοι που όσο και να το προσπαθούν δεν τους… βγαίνει. Γιατί, όπως λέει, άλλωστε και η γνωστή ρήση “αλήτης γεννιέσαι, δεν γίνεσαι”. Δεν είμαστε όλοι μεγαλωμένοι με τα γαλλικά μας και τα πιάνα μας, ρε αδερφέ! Πώς να γίνει, δηλαδής. Ας πούμε, το τελικό σίγμα που μόλις πρόσθεσα στη λέξη “δηλαδή”, ήταν το δικό μου ανώτατο όριο αλητείας. Μέχρι εκεί είμαι, μέχρι εκεί μπορώ να φτάσω, δεν είμαι για παραπάνω. Απλά τα πράγματα…
 
 
Υπάρχουν, όμως και κάποιοι που το έχουν έμφυτο. Κάποιοι που όταν γεννήθηκαν, στραβοκοίταξαν τσαμπουκαλεμένα τον μαιευτήρα στα μάτια, κάποιοι που αντί για μητρικό γάλα ήπιαν ουίσκι από φλασκί. Η αλητεία κυλά στο αίμα τους, αντισυμβατικοί όσο δεν πάει, φτύνουν κατάμουτρα κοινωνικές νόρμες, πειθαρχίες και καθωσπρεπισμούς. 
 
Είναι αυτοί οι λίγοι, που το ζουν πραγματικά, το ζουν στα στενά, το ζουν μέχρι το πιο “ακραίο όριο”, όπως θα έλεγε ένας μικροαστούλης όπως εγώ, όπως κι εσύ. Και η “θαγκιά”, να ξέρεις, δεν κάνει διακρίσεις.  Δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της ανθρώπινης ράτσας. Κάλλιστα θα την δεις να “ξεχειλίζει” και σε σκυλιά και σε γατιά και σε πουλιά και και και….
 
Σου έχουμε βρει τα καλύτερα παραδείγματα. Μάθε, λοιπόν, μπαλίτσα αν δεν θες να πεθάνεις με τη ρετσινιά του φλώρου κατακούτελα.
 
 

1. Χνουδωτή κι αλήτισσα

 

2. “Πιο-ύπουλη-πεθαίνεις”

 

3. “Θα στο κόψω από τη ρίζα αν με ξανακουμπήσεις…”

https://www.youtube.com/watch?v=z-ogfyLTkdQ

 


4. “Δεν θα περάσεις. Δεν θα σου περάσει.”

https://www.youtube.com/watch?v=707NgJ_AKag


 

5. Όταν ο Φέντερερ έφτασε ένα βήμα από την απόσυρση.

 


6. “Δεν χω-ρά-ω! Τι δεν καταλαβαίνεις;”

 


7. -“Happy birthday to you, happy birthday to you…”
    -“Bitch please…”




8. Oh, that look!

https://www.youtube.com/watch?v=rqHsIJ8eudc




9. Πινακίδα ε; ΝΑΑΑ!

 

 

10. Αλάνι περιστεριώτης.-

 

 

11. Νικοτίνη αγάπη μου!


 

12. Μέλος του κινήματος “Δεν πληρώνω”

 

…. Και κάπου εδώ, κυρίες και κύριοι, την απόλυτη προσοχή σας…

 

13. Η “Ultimate Thug Life” έκφραση. 10 λεπτά standing ovation στον πιτσιρικά…