Τις περισσότερες φορές ξέρεις να δείχνεις χαρακτήρα. Είσαι από αυτά τα αρσενικά. Αλλά και εσύ έχεις τις αδυναμίες σου κάποιες φορές. Όπως στις γιορτές! Μέχρι και οι επιστήμονες έχουν παραδεχθεί ότι σε αυτές τις περιόδους όλοι νιώθουμε κάπως περισσότερο ευάλωτοι συναισθηματικά. 

Το έχεις νιώσει τα Χριστούγεννα, το νιώθεις και τώρα το Πάσχα. Που έχεις λίγο χρόνο ελεύθερο, που βλέπεις τα ζευγαράκια στον δρόμο και αναρωτιέσαι μήπως δεν έκανες εσύ κάτι σωστά. Και τότε είναι που πιάνεις το κινητό και ετοιμάζεσαι να στείλεις το πιο λάθος μήνυμα. 

Μήνυμα στην πρώην! Σταμάτα όπως είσαι. Επειδή σε πήρε από κάτω μην πέφτεις έτσι απότομα και τόσο πολύ. Γιατί μετά θα το χτυπάς το κεφαλάκι σου και άντε να βγάλεις άκρη. 

Δες τους λόγους που δεν αξίζει να ξαναπέσεις στην αγκαλιά της. Και να τους μάθεις απ’ έξω – οι γιορτές θα ξανάρθουν, η πρώην δεν πρέπει. 

Είσαι μάγκας ρέι

Το είπες πριν λίγο καιρό: «χωρίζουμε». Τώρα γιατί πας να φέρεις τα πάνω κάτω. Δεν είσαι μάγκας ρέι; Δεν φοράς παντελόνια; Όταν λέμε κάτι να το τηρείς. Είχες τους λόγους σου που το έκανες και μαζί με την πρώην θα επιστρέψουν και αυτοί. 

Και σε περίπτωση που σε χώρισε αυτή, τότε να σκέφτεσαι ένα πράγμα: αξιοπρέπεια. 

 

Και μετά τι; 

Και τι νομίζεις; Ότι θα στείλεις το μήνυμα, θα βγείτε, θα κάνετε σεξ και μετά τι; Θα το αφήσει; Όχι φίλε μου, δεν θα το αφήσει. Μάλλον θα πιστεύει ότι είστε και πάλι μαζί (και εδώ δεν την αδικό). Άρα, θα τη χωρίσεις πάλι; Δεν βαριέσαι;

 

Ξαναζεσταμμένο φαγητό

Την έχεις περάσει αυτή τη σχέση. Τα ξέρεις όλα για αυτήν. Και δεν σου άρεσαν. Τώρα νομίζεις ότι η σούπα θα έχει γίνει… μπριζόλα; Όχι, σούπα παραμένει και μάλιστα με χειρότερη γεύση από την πρώτη φορά που τη δοκίμασες. Γιατί πλέον είναι ξαναζεσταμμένη! 

 

Ποια είναι η επόμενη;

Μην μου πεις, τη θυμάσαι εκείνη τη γνωστή της που σε κοιτούσε έντονα και σε έτρωγε με τα μάτια της. Και έχετε ανταλλάξει και 1-2 μηνύματα από τότε που χώρισες; Γιατί τώρα πας να την «κάψεις» αυτήν την ευκαιρία; Και όχι, θα το μάθει η γνωστή ότι έπαιξες πάλι με την πρώην σου, γιατί θα το πει παντού από τη χαρά της. Άστο να πάει.