Μπορεί πριν από μερικούς μήνες να μην γνώριζες την ύπαρξη του Ράμι Μάλεκ, ωστόσο μετά απ’ την οσκαρική και φοβερή του ερμηνεία του σαν Φρέντι Μέρκιουρι στο “Bohemian Rapsody”, οφείλεις να τον ψάξεις λίγο περισσότερο, όπως κάναμε κι εμείς σήμερα.

Ναι βρε, δεν ξεκίνησε ΧΘΕΣ τον κινηματογράφο και τις σειρές ο τύπος, αφού έχει κάμποσους ρόλους στις πλάτες του.

Για τσέκαρε. 

1. Ahkmenrah (Night at the Museum)

Δεν παίζει να μην έχεις δει τη μια νύχτα στο μουσείο, εκεί όπου οι Μπεν Στίλερ, Όουεν Γουίλσον (τι θεϊκή μούρη;) και Ρόμπιν Γουίλιαμς έδωσαν τα ρέστα τους. Τώρα σου λέει κάτι; Έλα, αφού το ‘χεις δει, απλά σου διαφεύγει η φάτσα του Ράμι. Για δες το ξανά. Σου λέει κάτι ο ρόλος του Ahkmenrah τώρα; 

2. Finn (Need for Speed)

Κι όμως, η τυπάρα αυτή έχει παίξει και σε ταινία με αυτοκίνητα που ‘ναι βασισμένη στο ομώνυμο παιχνίδι που αγαπήσαμε (και κάψαμε!) στο Playstation το 2. 

3. Elliot Alderson (Mr. Robot)

Η αλήθεια είναι ότι τον μάθαμε από αυτήν τη σειρά, αφού όταν κυκλοφόρησε και στη χώρα μας, έναν πάταγο τον έκανε… Με την ομάδα του, τους “fsociety”, που λες, θα χακάρει τους πάντες, και δεν συνεχίζουμε, επειδή μπορεί να μην την έχεις δει και δεν είμαστε τίποτα σποϊλεράδες. Αξίζει πάντως. 

4. Jonah/Buster (Buster’s Mal Heart)

Στο ψιλοάγνωστο “Buster’s Mal Heart” o Ράμι θα υποδυθεί έναν περίεργο τύπο με μακριά μαλλιά και μούσια που ‘χει το παρατσούκλι Buster και ζει μοναχός του σε ένα βουνό. Η ταινία έχει περίπλοκο στόρι που μας έψησε πολύ για να τη δούμε. 

5. Louis Dega (Papillon)

Πάμε τώρα και στο ριμέικ του θρυλικού “Πεταλούδα”. Ο Ράμι θα κάνει τον Louis Dega (σαν άλλος Ντάστιν Χόφμαν), έναν πλαστογράφο που βοηθά τον καταδικασμένο “Πεταλούδα” να δραπετεύσει, ο οποίος φυλακίστηκε για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε.  

6. Benjamin (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2)

Ω, ναι, έχει παίξει και το βαμπίρ στο τελευταίο Twilight…

7. Nate (Short Term 12)

To 2013, υποδύεται τον Nate, έναν τύπο που βοηθάει εφήβους στο κολλέγιο, οι οποίοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Και αυτό πρέπει να το δούμε σε κάποια φάση. 

8. Merriel “Snafu” Shelton (The Pacific)

Σε αυτή τη μίνι σειρά, ο Ράμι θα κάνει τον Merriel “Snafu” Shelton, έναν “τρελαμένο” αλκοολικό νεαρό που ‘ναι ιδιοφυία στο πόκερ και έχει μια ιδιαίτερη και “απροσάρμοστη” προσωπικότητα.

 

9. Marcos Al-Zacar (24)

Στο “24”, μια σειρά με 9 σεζόν που ξεκίνησε το 2001 και τελείωσε το 2014, θα τον θαυμάσουμε στην 8η σεζόν για 3 μόνο επεισόδια, εκεί όπου θα υποδυθεί τον Marcos Al-Zacar έναν τρομοκράτη απ’ τη Δημοκρατία του Καμεστράν.

10. Kenny (The War at Home)

Σ’ αυτή τη σειρά, όπου διήρκησε 2 σεζόν, θα τον καμαρώσουμε σαν Κenny. Το The War at Home διαπραγματεύεται τη ζωή μιας δυσλειτουργικής οικογένειας στη Νέα Υόρκη. O Kenny αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι του καλύτερού του φίλου του Larry. Ε, βάλε να την δεις.