O 24χρονος Rozi Khan από το Rawalpindi του Πακιστάν είναι αυτό που λέμε “φωτοτυπία” του πολυβραβευμένου ηθοποιού Peter Dinklage (ναι, του Τύριον Λάνιστερ από το Game of Thrones μωρέ!) και φυσικά δεν τον ενοχλεί καθόλου αυτή η ομοιότητα. Ίσα ίσα δηλαδή, που καμαρώνει και χαίρεται, όταν random περαστικοί απ’ το μαγαζί που δουλεύει σαν σερβιτόρος του ζητάνε μια σέλφι, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι “θέλω να τον γνωρίσω μια μέρα, τον συμπαθώ πολύ και πλέον τον νιώθω φίλο μου!“.

Ο Rozi, που λες, ζει μες στη δική του διασημότητα καιρό τώρα, αφού και το μαγαζί έχει ανέβει πολύ μετά την άνοδο του Game of Thrones, αλλά και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, αλλά και φίλοι του τον αντιμετωπίζουν λες και έχουν δίπλα τους έναν χολιγουντιανό σταρ. Έχουν και ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ύψος (εκτός απ’ την απίστευτη ομοιότητα), βλέπεις…

Λίγες μέρες προτού βγει η 8η σεζόν του Game of Thrones, λοιπόν, εμείς με τη βοήθεια του AFP ανακαλύψαμε τον σωσία του Peter και ελπίζουμε να τον ανακαλύψει και το χόλιγουντ και να τον κάνει και αυτόν μια μέρα έναν χολιγουντιανό σταρ.   

Ίδιοι όμως λέμε…