Προσωπικά, ανήκω κι εγώ στην κατηγορία των ανθρώπων που “ξεβλάχεψε” ο Κωστόπουλος και τον ευχαριστώ για όλα. Και επιπλέον, νιώθω ακόμα μεγαλύτερο δέος, επειδή δεν κρύφτηκε πίσω απ’ το δάκτυλό του και το παραδέχθηκε και δημόσια στην εκπομπή του αγαπημένου μου (μας) Φουρθιώτη.. Αν δεν ήταν και ο κύριος Πέτρος δηλαδή, τώρα θα ‘μουνα σε τίποτα δέντρα, θα έγραφα με Γραμμική Β’ κι αν μου έδιναν κάνα πιτόγυρο πρώτα θα το έτρωγα και μετά θα το φωτογράφιζα. Φίλινγκ μπλεσντ.

Κι επειδή το σωστό ξεβλάχεμα δεν έρχεται έτσι στο μπαμ, διάβασε ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ τους βασικούς κανόνες του Πέτρου για το πρώτο ραντεβού.

Για τσέκαρε.

1. “Αν την δεις να έρχεται από μακριά, σφύρα με τα δύο δάκτυλα και φώναξέ της «ΤΣΑΠΡΡΡ ΠΟΥ ‘ΣΑΙ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΡΑΠΩ;». Πάντα πιάνει στις κατσίκες”.

2. “Πήγαινέ την στο πιο ακριβό εστιατόριο των ΒΠ και άφησέ την να σε κεράσει. Μην κάνεις κίνηση για να πληρώσεις και σου πάρει τον αέρα”.
 

3. “Να της μιλάς γλυκά, ρομαντικά και για να σπάσει γρήγορα ο πάγος πες της κάποιες αναγνωριστικές ατάκες του στυλ “Τι βυζάρες είναι αυτές ΓΤΣΣ;”, “Έμπαινα!” και “Πςς τι εξωφυλλάρα θα ‘κανες στο Nitro μωρή κ#@$%#”.
 
4. “Βρες ένα κοινό θέμα συζήτησης που να ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ και άρχισε να μιλάς ασταμάτητα. Μην ξεχάσεις να πεις για το μεγαλείο του Σωκράτη και του Λαλιώτη. Αν την δεις να βαριέται, στείλε αμέσως άφιλτρη ντικ πικ στην κολλητή της για να την κάνεις να ζηλέψει”.

5. “Μην κάνεις κίνηση για φιλί στο πρώτο ραντεβού, βλάχε! Ε, καράβλαχε! Απλά τσίμπα της ελαφριά τον κ@#$. Αν δεις ότι και πάλι δεν ανταποκρίνεται ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. Άσε μωρή Ντε Μποβουάρ που θα σε παρακαλέσουμε κιόλας”.
 
6. “Αν η κουβέντα πάει στον τόπο γέννησής σου, μην σου ξεφύγει και πεις ότι είσαι βέρος Βολιώτης. Πες μούφες ότι η μάνα σου είναι από Νέα Υόρκη, ο πατέρας σου από Λος Άντζελες και απλά τους άρεσε το τσίπουρο του Βόλου, γι’ αυτό και εγκαταστάθηκαν εκεί”.
 
7. “Προτίμησε κάποιο t-shirt με V για να φαίνεται το χρυσό ρόλεξ, η χρυσή καδένα στο λαιμό και το τατουάζ με τον δράκο στο μπράτσο”.
 

8. “Ξεκίνησε τα ανέκδοτα με τις ξανθιές και γέλα δυνατά ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ όσο μασάς. Μια γυναίκα πάντα εκτιμάει το καλό χιούμορ και τους ωραίους τρόπους”.
 
9. “Στη συνέχεια, πρότεινέ της να πάτε για ποτό σε κάποιο μπαράκι φίλου σου. Παίξτο ψαγμένος και παράγγειλε 2 Τζόνι κόλα με πάγο σε πλαστικό. Πιες κάνα δυο ποτά και μετά ρίξε “πιστόλι”.
 
10. “Πέτα random αγγλικές λέξεις που τις άκουσες στο ίντερνετ και ίσως να μην ξέρεις και τι σημαίνουν. Το ‘λιωσες το γκομενάκι μπαγασάκο”.
 
11. “Η αντιγραφή μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει. Αυτό να θυμάσαι. Σήμερα αντιγράφεις εμένα, αύριο κάποιον άλλον. Έτσι πάει η ζωή…”.


12. “Α και πού ‘σαι; Nα κάνεις duckface όταν σου μιλάει. Το ‘χω κλέψει από δει σε μια Αμερικάνικη εκπομπή, πάντα πιάνει”. 

13. “Φόρα γυαλί καθρέφτη ακόμα και κι αν έξω είναι μεσάνυχτα. Αυτά γουστάρει η σημερινή νεολαία…”.