Δεν είναι καθόλου λίγες οι φορές που έχουμε αναρωτηθεί πόσο λάθος δουλειά έχουμε επιλέξει, όχι γιατί δεν μας αρέσει αυτό που ξεκινάμε να κάνουμε κάθε πρωί, αλλά επειδή βλέπεις κάτι τύπους να φοράνε ένα παντελόνι 10 νούμερα μεγαλύτερο, πέντε καδένες και το καπέλο στραβό, χωρίς να προλάβαίνεις τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα του, κονομώντας με τον τρόπο αυτόν περιουσίες.

Ε, με κάποιους από αυτούς τους τύπους που γεννάνε εκατομμύρια μόλις πιάσουν το μικρόφωνο θα ασχοληθούμε τώρα δα. Το 2018 λοιπόν, αλλάζει τα δεδομένα των ράπερ από χρυσάφι, φέρνοντας στην κορυφή τον Jay-Z, που ξεκούνησε τον Diddy από τον θρόνο.  Πώς να μη συμβεί κάτι τέτοιο, όταν ο πρώτος αύξησε όπως αναφέρει το Forbes, την καθαρή αξία από 810 εκατομμύρια σε 900 εκατομμύρια δολάρια, σε έναν χρόνο.


Τι κακό τον βρήκε και έγινε ΑΚΟΜΗ πιο πλούσιος; Μα φυσικά η αυξανόμενη αξία των συμφερόντων του στη σαμπάνια Armand de Brignac και στο κονιάκ D’Ussé, καθώς και τα τεράστια μερίδια στα Roc Nation και Tidal. Σκοντάψαμε και έσπασαν τα δόντια μας…

Δεύτερη θέση για τον φτωχούλη Diddy με 825 εκατομμύρια, ενώ ακολουθεί ο Dr Dre με 770. Not bad!


Drake και Eminem σε τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα, με καθαρή αξία 100 εκατομμυρίων δολαρίων ο κάθε ένας.

Αυτά ήταν τα ποσά που έπαιξαν στη hip – hop σκηνή φέτος και καθόλου ευκαταφρόνητα δεν είναι. Το λέμε και κλαίμε…

Ρίξε το beat, να γίνει χαμός!