Αρχικά για να σου ‘μαστε ειλικρινείς και να μη σου λέμε μαλακίες ψέμματα ακόμα ΔΕΝ το ‘χουμε πιστέψει.

Όταν μάθαμε την είδηση (με την τσίμπλα στο μάτι) ότι έφυγε απ’ τη ζωή ο Χιου Χέφνερ φανταστήκαμε ότι ήταν άλλη μια fake είδηση. Ξέρεις τώρα, απ’ αυτές που κυκλοφορούν συχνά πυκνά στα ελληνικά ίντερνετςςςς.

Ωστόσο, ήταν αλήθεια. Ο “άρχοντας των κουνελιών” έφυγε απ’ τη ζωή στα 91 του χρόνια κι εμείς είπαμε να ψάξουμε λίγο και να βρούμε μερικά facts (όχι τα κλασικά που μπορείς να βρεις στο wikipedia) που ίσως να μην ήξερες για τη ζωή του.

Για τσέκαρε και… ρεστ ιν πις Χιου.

1. Mεταπτυχιακά στις γυναίκες
To λοιπόν: κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζαμε (τι λες ρε φίλε;;;) ήταν ότι ο τεράστιος Χιου είχε παρακολουθήσει για ένα εξάμηνο (περίπου) μεταπτυχιακά μαθήματα πάνω στη ψυχολογία των γυναικών. Eνώ είχε και σπουδές στα θέματα φύλου όπως και στην κοινωνιολογία. 

2. Η απόπειρα αυτοκτονίας
Aπελπισμένος, που λες, στα 26 χρόνια του βρέθηκε σε μια γέφυρα στο κέντρο του Σικάγο και ρώτησε τον εαυτό του “Πού να πηγαίνει άραγε η ζωή μου;“. Ωστόσο, λίγο πριν πέσει στο κενό αποφάσισε να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη ζωή του.

3. Η λατρεία του για τα κόμικς
Ως μαθητής τώρα, ξόδευε περισσότερο χρόνο για να διαβάζει κόμικς (αλλά και να σκιτσάρει), παρά για να κάνει τις εργασίες του. 

4. Η καλύτερη σεξουαλική εμπειρία
Ώπα ρε συ. Παλιότερα είχε δηλώσει ότι η καλύτερη σεξουαλική του εμπειρία περιελάμβανε την τότε κοπέλα του, αλλά και 17 ακόμα μοντέλα στην πασίγνωστη βίλα του.

5. Ήταν μια μεγαλοφυΐα
152 IQ δεν το λες και λίγο, όταν ο μέσος όρος ευφϋίας θεωρείται το 100.

6. Tι φάση με το Playboy Mansion;
Για τη βίλα του σίγουρα έχεις ακούσει πολλούς μύθους. Και από εμάς φυσικά (τσέκαρε εδώ). Ήξερες όμως ότι μέσα έχει τα δικά της σπάνια ζώα, αφού ο ίδιος ο Χιου είχε πάρει άδεια ζωολογικού κήπου; Τρελό;

7. Το Playboy δεν είχε μόνο ΓΥΜΝΑ φίλτατε
Τι νόμιζες δηλαδή; Ότι μόνο για τις γυμνές φωτογραφίσεις υπήρχε το ιστορικό περιοδικό; Εκεί, λοιπόν, έχουν γράψει άρθρα από τον Μουρακάμι και τον Μάρκεζ μέχρι και τον Χάντερ Τόμπσον. Για ρίξε μια ματιά.

8. Το ‘χαρέμι’
Δεν ξέρει με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί, αλλά ο ίδιος υπολογίζει κοντά στις 2.000 (ο μισός Σπαλιάρας δηλαδή!)

9. To κάψιμο του Ματίς
Όχι του Νταεγού φυσικά. Που λες, είχε απαγορεύσει την είσοδο στον Τζον Λένον (ναι καλά διάβασες), καθώς σ’ ένα πάρτι που ήταν καλεσμένος του, του ‘χε κάψει τον ακριβότερο πίνακα που είχε στη βίλα. Έναν πίνακα του Ανρί Ματίς.

Αντίο κύριε Χέφνερ.