Είσαι άντρας και το κέφι σου θα κάνεις και είσαι κυνηγός. Είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, είσαι ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!

Κι επειδή είμαστε κι εμείς, ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου την ώρα που κάνεις σεξ. Το πάνω κεφάλι σου λέμε ξεκόλλα. 

Υπάρχουν εκείνες οι στιγμές την ώρα που κάνεις σεξ, που το μόνο που ΔΕΝ σκέφτεσαι είναι το σεξ. Κι αν για τις γυναίκες αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, ένας άντρας μπορεί να συνεχίσει σαν να μη συμβαίνει τίποτα την ίδια ώρα που ο εγκέφαλος του θα βρίσκεται κάπου αλλού. 

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες σκέψεις που κάνει ενας άντρας την ώρα που κάνει σεξ. 

ΚΡΑΜΠΑ ΚΡΑΜΠΑ ΚΡΑΜΠΑΑΑΑΑ!

Συμβαίνει συχνά, δεν έχει καθόλου πλάκα και είναι πολύ πολύ άβολο. Έκει που έχεις πιάσει ρυθμό και οδεύεις προς την τελική ευθεία, νιώθεις ένα ελαφρύ τσιμπηματάκι στη γάμπα και όχι δεν είναι ο σκύλος που τρύπωσε στο κρεβάτι. Είναι η κράμπα που έρχεται και την καταλαβαίνεις. Και σκέφτεσαι ότι υπάρχουν 2 τρόποι να απαλλαγείς από αυτή. Ο ένας είναι να επιταχύνεις και να έχεις προλάβει να τελειώσεις πριν σε πιάσει η κράμπα με κίνδυνο να σε πιάσει την ώρα ακριβώς που τελειώνεις και να κάνεις σαν δαιμονισμένος που βλέπει τον Άη Γιώργη. Ο άλλος είναι να αλλάξεις στάση αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να τεντώσεις το πόδι που κινδυνεύει. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Καλά, μεταξύ μας ακατόρθωτο. Απλά σταματάς, τεντώνεις πόδι και συνεχίζεις σαν να μη συνέβη τίποτα. Όλο το ξέρουν αυτό. 

ΠΛΙΖ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ!

Έστω και μία φορά το έχεις κάνει μπροστά σε καθρέφτη. Αυτή τη μία φορά, έλα πες την αλήθεια, τη φάτσα σου κοίταζες έτσι; Και όχι απλά την κοίταζες αλλά σου φάνηκες και υπερβολικά γελοίος και το κακό είναι ότι δεν έχεις καν άδικο. Έτσι μοιραία μία από τις σκέψεις που κάθε άντρας έχει κάνει κατά τη διάρκεια του σεξ έστω και μία φορά στη ζωή του είναι το “ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ;”. Η αμέσως επόμενη σκέψη είναι “σε ευχαριστώ γυναίκα που σου αρέσει αυτό το πράγμα που είσαι αναγκασμένη να βλέπεις από πάνω σου”.

ΜΙΛΑ, ΠΕΣ ΚΑΤΙ, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΓΚΟΣ!

Πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα και εμείς τους σεβόμαστε. Την ώρα λοιπόν που πέφτει το κέρασμα και ακούγεται το αχβαχωχαμάνκαιβάιβάι στον ήρωά μας καρφώνεται στο μυαλό η ιδέα ότι πρέπει να πει κάτι! Και αυτό είναι πολύ άσχημο γιατί υπό τέτοιες συνθήκες το πιθανότερο είναι να πεις μαλακία επικών διαστάσεων που ενδεχομένως να ξενερώσει άγρια το ταίρι σου. Μαν, άστο να πάει να γαμηθεί (κυριολεκτικά). Δεν είναι ανάγκη να πεις κάτι οπωσδήποτε. Έτσι κι αλλιώς οι πράξεις μετράνε (έτζιιιι;).

4-3-3 – ΠΙΚ-ΕΝ-ΡΟΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!

Και τώρα περνάμε στα δύσκολα. Είναι εκείνη η διαολεμένη η φάση που τελειώνεις, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τελειώσεις. Που η κουκούνα σου είναι έτοιμη να εκραγεί αλλά πρέπει να βάλεις τα δυνατά να μη συμβεί αυτό ακόμα. Τι κάνεις; Σκέφτεσαι. Τι σκέφτεσαι; Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Όση ώρα λοιπόν επιβραδύνεις μουλωχτά, σκέφτεσαι “μήπως ο Μπιρτς είναι υπερεκτιμημένος και έχει φτιάξει το όνομά του από τον Σπανούλη;”. Και σκέφτεσαι τον Σπανούλη. Την καράφλα του Σπανούλη. Την ιδρωμένη καράφλα του Σπανούλη. Το σύστημα του Μπέντο. Τα αλλήθωρα μάτια του Μπέντο. Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να λειτουργήσει, αλλά τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΠΟΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΝΣΗΜΑ!

Παίζει και το ανάποδο όμως που είναι εξίσου δύσκολο. Είτε επειδή έχεις πιει λίγο παραπάνω, είτε επειδή είστε στη δεύτερη-τρίτη φορά, η κουκούνα σου δεν λέει να τελειώνει τη δουλειά με καμία κυβέρνηση. Δεν μπορείς όμως απλά να σταματήσεις, δεν είσαι τόσο κάφρος. Οπότε; Συνεχίζεις ακάθεκτος αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να τελειώσεις. Και ξέρεις, το χειρότερο είναι ότι το έχεις συνειδητοποιήσει, το έχεις σχεδόν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρεις και έτσι ακόμη κι αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα, την εξαφάνισες και αυτή. Καλό μαραθώνιο sad.