17 χρόνια τώρα, άλλαζαν οι Μπάτμαν, άλλαζαν οι Σούπερμαν, άλλαζαν οι Σπάιντερμαν, όλα τριγύρω αλλάζανε μα ένα έμενε ίδιο. Ναι, μέχρι κι ο Εξέβιε με τον Μαγκνίτο “άλλαξαν” (ξανάνιωσαν τέλος πάντων…) αλλά ο Λόγκαν ήταν πάντα ο ίδιος. Και συγκεκριμένα, ο Χιού Τζάκμαν. 

Μέχρι που κάποια στιγμή, ο Χιού ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει να βγάζει αδαμάντια νύχια απ’ τα χέρια του (και το φινάλε του Logan ήταν ξεκάθαρο!), κι άνοιξε λοιπόν η κουβέντα για τη διαδοχή. Και τι κουβέντα; Εδώ γίνεται της κακομοίρας κάθε φορά που πάμε ν’ αλλάξουμε Τζέιμς Μποντ (τα ρέστα μου στον Χίντλστον!). Τώρα που μιλάμε για τον πρώτο διάδοχο μετά από τόσα χρόνια, η κουτσή Μαρία έχει κάποιον να προτείνει. Ε, κι αφού προτείνει ως κι η κουτσή Μαρία, πάρε 10 και από μένα. Και μην ξεχάσεις να απαντήσεις στην ερώτηση που καίει: ποιος πρέπει τέλος πάντων να γίνει ο νέος Γούλβεριν;

Το Κρύο Ανέκδοτο της Ημέρας | Shia LaBeouf

Κάπου το είδα γραμμένο και το μοιράζομαι. Ξεκαρδίσου ελεύθερα!

(Όχι Σία, δεν μπορείς. Τη Σία την Koσιώνη να βάλεις, καλύτερο Γούλβεριν θα κάνει…).

 

9. Gerard Butler
Λεωνίδας rules! Μοιάζει όσο κανείς στον Τζάκμαν (άρα και στον Γούλβεριν), είναι μπρουτάλ, τούμπανος και φτύνει (στην κυριολεξία) τις λέξεις του. Υπάρχει ένα θεματάκι με την ερμηνευτική του ικανότητα αλλά, ε δεν μπορείς να τα ‘χεις όλα σ’ αυτή τη ζωή, σωστά;

8. Liam Hemsworth
Αν σταματήσει να χαζογελάει σαν χάχας κι αποφασίσει ν’ αγριέψει λιγάκι το βλέμμα του, να σκληρύνει την έκφραση και να μην είναι το καλό παιδί της παρέας, μπορεί να γίνει αξιοπρεπέστατος Λόγκαν στα 27 του και για πολλά χρόνια. Και με την ευκαιρία να καταφέρει μια πληρωμένη απάντηση στη χαμογελαστή υπεροχή του αδερφού του, που παίρνει τα μπράβο στα οικογενειακά τραπέζια. “Ποιος Θωρ ρε μπρο, εδώ ολόκληρος Γούλβεριν!”.

 

7. Κit Harington
Έχει ήδη τα μαλλιά, τα γένια και ένα φανατικό κοινό πίσω του (Game of Thrones). Τι δεν έχει; Νεύρα, αγριάδα, τσαμπουκά και στιλ. Θα τα βρει. Καλός ηθοποιός είναι, ωραίος τύπος είναι, μικρός είναι και γενικότερα φέρνει (μόνο εγώ το βλέπω;) σε Χιθ Λέτζερ. Θυμάσαι τι λέγανε οι φαν πριν δουν το Τζόκερ του Λέτζερ; Εγώ στηρίζω κάργα: Τζον Σνόου για Λόγκαν!

6. Scott Eastwood

“Μπαμπά, θέλω βοήθεια για ένα ρόλο“.

“Ποιον παίζεις;”

“Τον Γούλβεριν”.

“Τι είναι αυτός;”

“Υπερήρωας”.

“Κατάλαβα, πάλι μαλακίες σου δώσανε”.

“Όχι, άκου. Είναι ένας λιγομίλητος καριόλης, πολύ σκληρός, που δε μασάει, σφάζει, βρίζει και καπνίζει πούρα. Η τελευταία του ταινία ήταν σχεδόν γουέστερν. Λοιπόν, θα βοηθήσεις;”

“Φτου! Διάολε, θα βοηθήσω”.

Όταν μιλάμε για το γιο του Κλιντ, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…

5. Joel Edgerton
Ο μοναδικός (μαζί με το νο 1) απ’ όσους έχουν ακουστεί, που έχει το σωστό σωματότυπο και το κατάλληλο ύψος. Κατά τα άλλα, το βλέμμα του Έντγκερτον σπάει κόκαλα, η καριέρα του σπάει κυριολεκτικά κόκαλα (Warrior, Zero Dark Thirty), νομίζω είναι ώρα να “τα σπάσει” λιγάκι και με νύχια να βγαίνουν απ’ τα χέρια του.

4. Luke Evans
Κοράκι, Δράκουλας, Ashes, Χόμπιτ, Αθάνατοι, Τρεις Σωματοφύλακες, ο Λουκ έχει κάνει τουρνέ σ’ όλα τα μέτρια (έως απαράδεκτα) μπλοκμπάστερ. Ο ίδιος ωστόσο, ήταν μια χαρά μέσα σ’ όλη αυτή τη μετριότητα. Σκοτεινός; Τσεκ. Εσωστρεφής; Τσεκ. Άγριος; Τσεκ. Μάχιμος; Τσεκ. Γούλβεριν;…

 

3. Benicio Del Toro
Πλάκα μου κάνεις τώρα, τι γιατί; Ο τύπος ΕΙΝΑΙ ο Γούλβεριν. Κοίτα μούρη. Κοίτα μαλλί! Αν κάποια στιγμή μάθαινα ότι είναι στ’ αλήθεια λυκάνθρωπος δεν θα μου ‘κανε καμια εντύπωση. Κι αν ρίξουμε στο τραπέζι το σκοτεινό ερμηνευτικό του παρελθόν (δες Sicario, δες Sin City, δες… The Wolfman), ο Ben τραβάει ντουγρού για τους X-Men. Είναι λιγουλάκι μπάρμπας (50άρης), ισχύει, αλλά δεν είπε κανείς ότι πρέπει καλά και ντε να γυρίσουν το Γούλβεριν: Tα Xρόνια της Nιότης (ποιας νιότης;).

  

2. Jake Gyllenhaal
Ναι, δεν φέρνει καθόλου στον Λόγκαν. Ναι, είναι κομματάκι γλυκανάλατη μούρη. Ναι, έγινε γνωστός για χαζοβιόλικους χαρακτήρες και… Αηδίες! Μετά το σκοτάδι των Zodiac, Prisoners, Nightcrawler (επικός!) και Nocturnal Animals, ένα είναι σίγουρο: ο Τζίλενχαλ μπορεί να κάνει τα πάντα. Ακόμα και να βγάλει… νύχια!

1. Tom Hardy
Όποια πέτρα και να σηκώσεις τώρα τελευταία, δυο ονόματα θα βρεις από κάτω (και όχι άδικα). Μάικλ Φασμπέντερ και Τομ Χάρντι. Εν προκειμένω, ο Φασμπέντερ είναι ήδη Μαγκνίτο κι ο Χάρντι φαίνεται πως χάνει τη μάχη για Τζέιμς Μποντ, οπότε… Μάλλον θα κυνηγήσει ένα ρόλο ζωής αλλάζοντας το σμόκιν με πούρα και αδαμάντιο. Αν θες τη γνώμη μου, ο τύπος το ‘χει! Αν δεν θες τη δική μου, πάρε τη γνώμη του Τζάκμαν.

Plus | Liam Neeson
Κοίταξέ τον και παραδέξου το. Στιβαρός, μελαγχολικός, βαθύς και επικίνδυνος. Είναι η καλύτερη επιλογή! Αλλά είναι 60φεύγα… Άτιμα χρόνια, πώς περνάνε…

https://www.youtube.com/watch?v=urcgs7KBpeI
 
Για πες λοιπόν, μετά απ’ όλα αυτά, ποιον θες για Γούλβεριν;