Για πού είσαι το ΣουΚου; Γενέθλια φίλου; Κάποιος γάμος ή απλά χαλαρός καφές στο κέντρο;

Για όπου και να είσαι σου έχω ακριβώς τα looks που χρειάζεσαι και τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με όσα ήδη έχεις στη ντουλάπα σου!

#1 Το outfit του Brunch

Εδώ μιλάμε για την κορυφή των basics. Μαύρο παντελόνι, δερμάτινο τζάκετ και φούτερ. Για να κάνεις τη διαφορά παίξε με το χρώμα του φούτερ (μπορείς και ροζ) και αντί για τα αγαπημένα σου sneakers φόρεσε την αθλητική εκδοχή των monk straps. Δεν χρειάζεται να συνδυάζεις το χρώμα των παπουτσιών με το χρώμα του τζάκετ. Νιώσε ελεύθερος να παίξεις με καφέ και μαύρο!

#2 Βόλτα στο Νιάρχος

Ναι αυτή η μάστιγα! Φυσικά και θα πας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για περίπατο και για να ανεβάσεις φωτογραφία στο instagram! Έχει εξελιχθεί σε αγαπημένη συνήθεια όλης της πόλης και γιατί να λείπεις εσύ από αυτό το πάρτι; Τι να φορέσεις; Σκέψου outside the box και δοκίμασε ένα elongated cardigan. Αν πρόκειται να τολμήσεις ένα έντονο print, όποιο και αν είναι αυτό (aztec, ρίγες, καρό) προτίμησε μια κλασική μονοχρωμία από μέσα. Το total black δεν είναι ποτέ λάθος. 


#3 Πρωινός Καφές στο Κέντρο

Η άνεση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο με ελαστικό skinny jeans, ένα πουλόβερ με πινελιά χρώματος και δερμάτινο biker jacket. Απέφυγε τα πολύ βαριά παλτό και ό,τι θυμίζει γραφείο. Καταπολέμησε το κρύο, όχι με ό,τι πιο βαρύ έχεις στην ντουλάπα σου, αλλά με το σωστό layering. Φόρεσε επάλληλες στρώσεις από διάφορα ρούχα και θυμήσου πως ο αέρας που εγκλωβίζεται ανάμεσα στα layers λειτουργεί σαν μόνωση που κρατάει τη θερμοκρασία του σώματός σου σταθερή και εσένα ταυτόχρονα πιο άνετο.


#4 Κάτι καλό για το Σαββατόβραδο

Έχεις κάποιο γάμο; Ή κόβετε πίτα με το γραφείο; Δεν χρειάζεται να πας με το βαρετό τρίπτυχο: μαύρο κοστούμι – μαύρη γραβάτα – λευκό πουκάμισο. Παίξε με καρό κοστούμι, βάλε γιλέκο που κόβει την κοιλιά και δίνει ωραίο σχήμα στον κορμό και μη βάλεις καθόλου γραβάτα για να είσαι ο cool της παρέας. 
 

#5 Αν πας στο βουνό (ή πως να φορέσεις το λευκό τζιν)

To λευκό τζιν παντελόνι είναι από εκείνα τα κομμάτια που φοράς μόνο το καλοκαίρι. Λάθος! Τζιν είναι και μπορεί να παίξει τέλεια ακόμα και στα χιόνια. Και επειδή οι κανόνες είναι για να τους σπάμε, έχεις κάθε δικαίωμα να το βάλεις και με άσπρο ζιβάγκο. Μην το παρακάνεις και πάρεις και άσπρο παλτό γιατί κινδυνεύεις να είσαι η αρσενική εκδοχή της Kim Kardashian. Έχε στο νου σου ότι ο συνδυασμός είναι αυτός που κάνει το look χειμερινό ή καλοκαιρινό. Για αυτό απέφυγε να το φορέσεις με μαρινιέρα. 

Υπάρχει chic αδιάβροχο; (γιατί βρέχει πολύ τελευταία).

Είχα να αγοράσω αδιάβροχο από το 1993, όταν πήγαινα στην Α’ Δημοτικού. Και όμως αυτη η “πρακτικότατη” τάση επέστρεψε με τέλεια jackets που λειτουργούν σαν πανωφόρια ακόμα και όταν δεν βρέχει. Προτίμησε μαύρο και μίνιμαλ αδιάβροχο γιατί δεν είναι ένα κομμάτι που παίρνεις κάθε χρόνο, οπότε πρέπει να έχει μια διάρκεια στη ζωή σου.