Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε σκεφτεί να βάλουμε το αμαξάκι μας μέσα στο σπίτι, επειδή το λυπόμαστε στην βροχή ή στην έφοδο που κάνουν τα περιστέρια και το χέζουν του αλλάζουν χρώμα. Όμως ποτέ δεν το κάναμε, γιατί κωλώσαμε και σκεφτήκαμε την παντόφλα που θα ακολουθούσε.

Ο Instagrammer jalilsup που λες, δείχνει ότι αγαπάει το αμάξι πιο πολύ απ’ την ζωή του και γι’ αυτό και χώνει την θρυλική E30 M3 μέσα στο σαλόνι του, ώστε να την γλυτώσει από τον τυφώνα Matthew, ο οποίος ετοιμάζεται να χτυπήσει την Βόρεια Καρολίνα.

 

No caption necessary… #hurricanematthew

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Randy (@jalilsup) στις


Μαζί λοιπόν, φάγανε πρωινό, χάζεψαν τηλεόραση και ούτω καθ’ εξής, αλλά μόλις κόπασε ο τυφώνας το ζευγάρι έμεινε και πάλι χωριστά και οι ιδιαίτερες ιδιωτικές στιγμές έμειναν στο παρελθόν.

Ωστόσο, άλλες παρόμοιες ιστορίες έχουμε δει και στο σπίτι-γκαράζ του Μπάτμαν, εκεί όπου ένας θεότρελος τύπος είχε μετατρέψει το σπίτι του στην Αυστραλία σε ναό με batmobiles. Chiέκαρε εδώ.

Όπως και όταν είχαμε χαζέψει τη βιλάρα στο Ην.Βασίλειο, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να χωράει ιστορικά αυτοκίνητα στο εσωτερικό της.

Το νου σας στο χαλί όμως…

Που είχαμε μείνει; Α, στην τυπάρα που έσωσε την BMW.

Randy, μαγκιά σου, ξεκάθαρα… heart

 

Just got her out the house. #hurricanematthew #doubledoors

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Randy (@jalilsup) στις