H αλήθεια είναι ότι όλοι μας ακούμε καθημερινά ενοχλητικούς ήχους. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, αν πιο απάλευτο είναι το κομπρεσέρ, το αλυσοπρίονο, ο Σταν να ερμηνεύει Σαββόπουλο ή το πόδι του Μανιάτη που κουνάει όλο το γραφείο, όμως έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο γκικούλικος ήχος του Paweł Zadrożniak (εδώ και το κανάλι του) τους ξεπερνάει όλους. Ωστόσο και αυτό μουσική λέγεται και μάλιστα πρωτοποριακή, οπότε ας δώσουμε από τώρα ένα μέγιστο Ρισπέκτ στην τυπάρα αυτήν.

Έχουμε και λέμε: H “Floppotron“, έτσι ονομάζει ο Pawel το νέο ιδιόμορφο είδος ήχου που εφηύρε, είναι ένα συνονθύλευμα σκληρών δίσκων και σκάνερ που παράγουν μουσική. Πώς ακούγεται αυτό; Για τσέκαρε.


Η αρχή λοιπόν έγινε το 2012, όταν ο μόρτης θέλησε μέσα από τα μουσικά του όργανά, (τα οποία δεν ήταν βιολιά και κιθάρες) να παίξει θρυλικά κομμάτια όπως το Seven Nation Army και γιατί όχι; τον ύμνο των Πόκεμον.


Μπέρδεψε λίγο τις δισκέτες του και οι “γκικουλιές” του άρχιζαν να μπαίνουν πάνω σε ένα παράλογο πεντάγραμμο windows.

Σήμερα η ορχήστρα του Pawel μετράει 64 μονάδες δισκέτας, 8 σκληρούς δίσκους και 2 σαρωτές και το αποτέλεσμα να καταλήγει λίγο ενοχλητικό. Αλλά και πάλι δεν παύει να ‘ναι για χειροκρότημα!

Μπήκαμε κι εμείς στους 25.000 subscribers του και περιμένουμε με τους σκληρούς ανά χείρας για το επόμενό του cover.

Πάρε κι έναν Cobain ναπούμε και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!