Τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν, να τα ξαναπούμε περιληπτικά για όσους δεν γνωρίζουν: τα google analytics είναι ένα χρήσιμο εργαλείο μέσα από το οποίο μπορούμε να δούμε (σχεδόν) τα πάντα: Πόσοι μπαίνουν στο Provocateur, από ποιο μέρος της Ελλάδας ή του κόσμου, σε ποιο άρθρο βρίσκονται πόσοι τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Το ποιο ενδιαφέρον στοιχείο βέβαια, έχει να κάνει με τις κυριότερες λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιεί κάποιος για να έρθει στο Provocateur. Με το τι γκουγκλάρει, δηλαδή, προτού μπει στο site μας. Ας δούμε μερικές περιπτώσεις που μας… γούρλωσαν τα μάτια.

Γκούγκλαρες:

Τι εννοείς όταν λες πως ψάχνεις ποδαρίλα, ρε αδελφέ; Δεν σε καταλαβαίνουμε. Δεν έχεις και θέλεις να αποκτήσεις; Σταράκια δοκίμασες πριν αρχίσεις να γκουγκλάρεις μανιωδώς;

 

Γκούγκλαρες:

Αλήθεια τώρα… Σου φαινόμαστε για τύποι που φοράνε γραβάτα; Ή ακόμη χειρότερα, ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΝΟΥΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ;

Ε τότε, πώς στο διάολο μπήκες στο Provocateur ψάχνοντας για δέσιμο γραβάτας;
Ααα, έχουμε γράψει κειμενάκι πριν από μερικά χρόνια, λες. Ααα, είχε και βίντεο με οδηγίες, λες… Οκ τότε. Να μας σχωράς. 

 

Γκούγκλαρες:

Ο ένας ψάχνει για τον Κορκολή και ο άλλος για τα memes με την ατάκα “είχε πρόγραμμα“. Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη ότι τούτο εδώ το σάιτ καταφέρνει και μαζεύει κάθε καρυδιάς καρύδι καταφέρνει και παντρεύει το παραδοσιακό με τις νέες τάσεις;

 

Γκούγκλαρες:

“Άμμος παραλίας και τοξόπλασμα”, ψάχνει η αναγνώστρια η οποία μάλλον είναι λίγο έγκυος κι όσο να να ‘ναι έχει τα άγχη της και κάνει διάφορες σκέψεις για την παραλία. Κι αναρωτιέσαι τώρα εσύ, τι άρθρο σχετικό μπορεί να έχουμε κάνει εμείς για εγκύους, παραλίες και τοξοπλάσματα για να βρεθεί η αναγνώστρια στο σάιτ μας. ΚΑΝΕΝΑ. Στο ορκιζόμαστε. Ότι πιο κοντινό μπορούμε να σκεφτούμε είναι ΑΥΤΟ.

 

Γκούγκλαρες:

Όσες έχουν κάνει σεξ ΔΕΝ απαγορεύεται να μπουν στον στρατό. Και σίγουρα μέσα στα στρατά δεν θα τους λείψει. Κι αυτό δεν είναι κακό για κανέναν άλλο εκτός από το Μπόβολο. Να, εδώ στα αναλύει για τη θητεία των γυναικών στο στράτευμα και προφανώς αυτό ήταν και το άρθρο που σε έφερε από τα μέρη μας. Καλωσήλθες και μην τους ακούς!

Γκούγκλαρες:

Εντάξει, για το GoT να το καταλάβω, έχουμε γράψει πολλά και διάφορα για την αφεντιά του. Αλλά με το άλλο; Ότι τι; Ότι ασχολούμαστε εμείς με ναρκωτικά δηλαδή, ότι, ας πούμε, είμαστε ένα σάιτ που παίρνει ανοιχτά θέση για τα λεγόμενα soft drugs, ότι μπαίνεις εδώ μέσα να διαβάσεις τα ναρκωτέτοια σου λες και είμαστε η… Weedipedia. Βρε ουστ, τσογλαναραίε!

 

Γκούγκλαρες:

Λέμε Πατήσια, γιατί αν λέγαμε ξέρω γω “Άγιοι Ανάργυροι”, θα εννοούσαμε άλλη περιοχή. Και δεν θέλουμε να μας συμβεί αυτό. Ειδικά αν απευθυνόμαστε σε ταξιτζή. Πάντως, αγαπητέ αναγνώστη, φανταζόμαστε πως αυτές οι λέξεις κλειδιά σε έφεραν είτε σε αυτό, είτε σε τούτο εδώ. Δύο αθηνοκεντρικά κουιζάκια που ίσως και να σε εξοικείωσαν λίγο περισσότερο με την αστική πραγματικότητα.