Στο Αμέρικα το μάρκετινγκ το έχουν πάει στο επόμενο λέβελ εδώ και πολλά χρόνια, τόσο που μας κάνει να ζηλεύουμε με όλη μας την καρδιά. Το πιο εντυπωσιακό με τη φάση τους όμως, είναι ότι μοιάζουν εντελώς ακομπλεξάριστοι και μάλιστα σε θέματα που εδώ είναι πιο-ταμπού-πεθαίνεις. Όπως για παράδειγμα η χρήση της κάνναβης (για την οποία τα έχουμε πει πολλές φορές στο Provocateur).

Στο πλαίσιο της αναζήτησης νέου ανοίγματος, ένας τύπος αποφάσισε να φτιάξει το απόλυτο app για τους χρήστες κάνναβης. Το Push for Pizza είναι η εφαρμογή που χρειάζεται μετά από μπάφους και προ, που λέει και το τραγούδι. Έτσι κι αλλιώς μετά το “τριαξονικό” λίγη πιτσούλα είναι ό,τι πρέπει!

Παραγγέλνεις την πίτσα της επιλογής σου και αφού την τελειώσεις, το κουτί της μετατρέπεται σε πίπα για μαριχουάνα. Δύο σε ένα, νοικοκυρεμένα. Τσέκαρε πώς…

Αρχικά έτσι

Μετά έτσι

Και μετά “γεια μας”.

Η εφεύρεση είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένα υλικά και έρχεται χωρίς έξτρα κόστος. Προς το παρόν η παραγωγή είναι μικρή αλλά αν η δουλειές πάνε καλά θα αρχίσει και η μαζική παραγωγή. 

Ο μαν ψάχνει και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, οπότε όσοι ανοιχτόμυαλοι προσέλθετε. Εμείς πάλι, ανυπομονούμε για την αποποινκοποίηση της μαριχουάνας και επικροτούμε τις καινοτόμες ιδέες από όπου κι αν προέρχονται.