09:00 Aνοίγει το δεξί μάτι. Κοιτάζει στο μαξιλάρι, αλλά πουθενά η Αντζελίνα. “Ρε την μαλακισμένη, σε καμιά τριτοκοσμική χώρα θα τρέχει πάλι“.

09:30 Ανοίγει το αριστερό μάτι. Φωνάζει την γκουβερνάντα της “Zahara” (μεσαία του κόρη), για να μάθει που γυρίζει η δικιά του. “Την παίρνω τηλέφωνο, κύριε, αλλά το έχει κλειστό“, του λέει.

09:50 Ο Μπραντ λέει κάτι για τη μανούλα της και πάει στην κουζίνα.

10:30 Παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και τηλεφωνεί στην Αντζελίνα. Το σηκώνει τελικά μετά από 4 αποτυχημένες προσπάθειες, αλλά δεν είναι η ίδια στο τηλέφωνο. Είναι ένας κύριος, ο οποίος μιλάει σπαστά αγγλικά “Mrs Angelina, i don’t here, my name is Alexis and Angelina is my friend, who’s call, παρακαλώ?“. 

11:00 Εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο, καθώς δεν βρίσκει το ψωμί ολικής αλέσεως.

11:30 Χτυπάει το κινητό του. Είναι η Αντζελίνα. Του λέει ότι έχει πεταχτεί σε μία τριτοκοσμική χώρα, την Ελλάδα, για να την στηρίξει οικονομικά. Γκουγκλάρει για να δει αν όντως υπάρχει τέτοια χώρα. Εκπλήσσεται με το αποτέλεσμα. Δεν του λέει ψέματα.

11:32 Της κάνει σκηνή για τον Alexis και της ακυρώνει και όποια όνειρα κάνει για μελλοντική υιοθεσία του Alexis.

12:00 Σκάει μήνυμα από την Τσένιφερ Άνιστον. “Διάβασα ότι η κυρία Pitt έχει επισκεφτεί την δεύτερη πατρίδα μου για να βοηθήσει (και καλά) τους πρόσφυγες. Μου τον πήρες μωρή, φτάνει πια, δικός σου είναι, έλεος με τη ζήλια σου“…

12:30 Απαντάει για να μην φανεί αγενής και της στέλνει τα γεννητικά του όργανα στο viber. Πληκτρολογεί “Στις 14:00 σπίτι μου. Τα παιδιά θα λείπουν. Ο Αχιλλέας σου σε περιμένει.

14:00 Η Τσένιφερ χτυπάει το κουδούνι. Της ανοίγει. Φοράει πάνω του ΜΟΝΟ την πανοπλία του Αχιλλέα. Η Τροία είναι μπροστά του και ο “στρατιώτης” του ανυπομονεί να βγει απ’ τον Δούρειο Ίππο…

16:00 Φανερά εξαντλημένος, φιλάει την Τσένιφερ και καλεί την γκουβερνάντα της “Vivienne” (μικρή του κόρη) να την συνοδεύσει μέχρι την έξοδο.

16:30 Κάνει ένα τσιγάρο και βαράει τηλέφωνο στην Αντζελίνα. 

17:00 Μισή ώρα αργότερα, ακόμα παρακαλάει την γυναίκα του να μην φέρει σπίτι ΚΑΝΕΝΑ Ελληνάκι, καθώς τα παιδικά δωμάτια είναι ήδη γεμάτα από αφίσες του STAN. Όμως η Αντζελίνα έχει αντίθετη άποψη. Τον εκλιπαρεί και παίρνει την πρωτοβουλία να ετοιμάσει τα χαρτιά της υιοθεσίας του μικρού Κώστα Κούντου, o oποίος χρειάζεται την βοήθεια της. 

17:30 Πρέπει να αντιδράσει άμεσα κι έτσι κλείνει ραντεβού (για τις 19:00) με ένα 19χρονο Κολομβιανό μοντέλο, που γνώρισε σε πάρτι μασκέ. Ντυμένος όπως πάντα Αχιλλέας.

19:00 Ξυρίζεται στα πλάγια και αφήνει μουστάκι-φαβορίτα αλά Πάμπλο Εσκομπάρ. Θέλει να μαγέψει την Κολομβιανή. Και θα την μαγέψει. 

20:30 Σβήνει το πούρο και πάει μέχρι την κουζίνα. Γυμνός. Βάζει μπελβέντερε με λίγο πάγο σε αυτόν και στο κορίτσι. Ξαπλώνει στο κρεβάτι.

20:45 Το κορίτσι φεύγει.

20:50 Ανοίγει την τηλεόραση. Bλέπει την γυναίκα του να χαριεντίζεται με τον Alexis. Ρίχνει καντήλια. Την παίρνει τηλέφωνο, αλλά και πάλι το σηκώνει ο Alexis.

Hello, who’s call my friend Angelina, my name is Alexis Tsipras and i use Ultrex for men.

Bastard, lοok. Fuck you now. My name is Brad and I ‘ll fuck you and all your home.”  

Sorry Mr Brad. Because, why, who?

21:00 Κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα του Alexis.

21:30 Kαλεί όλες τις γκουβερνάντες  στο σαλόνι για να δει τι κάνουν τα παιδιά του και απευθύνει κάλεσμα να μεταφέρουν στα παιδιά του, το πόσο τα αγαπάει ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ, ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΟΥΣ.

22:00 Του λείπει η σύζυγός του. Και ζητάει από την υπηρέτρια να βάλει σε video το “Mr and Mrs Smith”.

22:30 Στην πρώτη σκηνή σεξ, νοσταλγεί…

00:00 Η ταινία τελειώνει. Στέλνει μήνυμα για καληνύχτα στο μωρό του. 

00:30 Η Αντζελίνα του στέλνει “Καληνύχτα αγάπη μου” και σέλφι με τον νέο του γιο, τον Κώστα Κούντο.

01:00 Η δύσκολη μέρα φτάνει στο τέλος της και ο Κώστας Κούντος την έκανε ακόμα δυσκολότερη. Βγάζει το μποξεράκι Κάλβιν Κλάιν και βυθίζεται στην αγκαλιά του Μορφέα.

01:01 Γυμνός.

01:02 Τσίτσιδι.

01:03 Μαζευτείτε λυσσάρες.