Αρχικά να πούμε πως σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε spoiler, καθώς ούτε ξέρουμε το πόσο καμενάκι είσαι με το HοC ούτε το αν έχεις προλάβει να δεις και τους 3 κύκλους του. Τέτοιου είδους χαλάστρες τις αποφεύγουμε, επειδή δεν είναι και του χαρακτήρα μας. 

Απλά, λιτά και όμορφα, συλλέξαμε 10 GIF’s ΕΠΟΣ, με τα εξωφρενικά κλεισίματα που έκανε ο Frank Underwood (ή αλλιώς η προεδράρα μας) στην κάμερα. Ξέρεις αυτά τα close ups που έφεραν όλη τη σειρά πάνω του και τον καθιέρωσαν ως μια από τις πλέον εμβληματικές και αγαπητές περσόνες που είδαμε ποτέ σε τηλεοπτική σειρά. 

Επειδή αν το έχεις ζήσει λοιπόν θα έχεις εθιστεί, ορίστε 10 στιγμές που μπορούν να σε κάνουν να τις χαζεύεις για ώρες αποθεώνοντας το μύθο, Kevin Spacey. 

Να πούμε εδώ πως πρεμιέρα έχουμε την Πέμπτη 3 Μαρτίου στον ΟΤΕ TV με νέο pop up κανάλι ΟΤΕ CINEMA House of Cards, αποκλειστικά αφιερωμένο στην κορυφαία σειρά!

Το νέο κανάλι του OTE TV θα προβάλλει τους 3 πρώτους κύκλους της βραβευμένης με 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Emmy σειράς την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 09.00 π.μ., ενώ ο νέος 4ος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται σε Α τηλεοπτική προβολή το Σάββατο 05 Μαρτίου στις 00.01π.μ., με όλα τα επεισόδια back2back με ελληνικούς υπότιτλους, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, ενώ ο OTE TV είναι ο μόνος πάροχος παγκοσμίως που δημιουργεί ξεχωριστό κανάλι για τη σειρά.

Το κανάλι θα είναι διαθέσιμο για τους φίλους της σειράς έως την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, ενώ όλες οι προβολές θα γίνουν σε ποιότητα high definition.

Έχουμε και λέμε λοιπόν… Τον αγαπάμε για:

1. Το ατσάλινο βλέμμα του

2. Το χαμόγελο πριν την πουστιά

3. Την φάση “Σε γράφω στα κάκαλά μου… Που είχαμε μείνει;

4. Την αμήχανη στιγμή που ετοιμάζεται να σε καθαρίσει

5. Την χαλάρωση λίγο πριν την μεγάλη νίκη

6. Τη φάση που ετοιμάζεται να σε απολύσει και το ξέρεις

7. Το “πιο-ύπουλο-πεθαίνεις” βλέμμα του

8. Το ενοχικό κούνημα των ματιών του

9. Το σήκωμα των φρυδιών και το βλέμμα απαξίωσης, ΔΙΑΟΛΕ!

10. 4η σεζόν, για λέγε, Αργείς;

Είναι γεγονός! O FRANK UNDERWOOD έρχεται wink

Ο ΟΤΕ ΤV λανσάρει για 1η φορά παγκοσμίως ένα κανάλι αφιερωμένο αποκλειστικά στο House of Cards, την βραβευμένη σειρά με 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Emmy. Από τις 03 Μαρτίου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους 3 πρώτους κύκλους και σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, όλο τον 4ο κύκλο και με τα 13 επεισόδια back2back από το Σάββατο 5 Μαρτίου, με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA HOUSE OF CARDS.