Και τι χρειάζεται μωρέ ένας άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος;

Την υγειά του, δυο-τρία καλά φιλαράκια, μια υγιή σχέση κι έναν προτζέκτορα έτσι ώστε να χαζεύει ξαπλωμένος για ώρες ατελείωτες τις αγαπημένες του σειρές και ταινίες. Αυτά και μόνο αυτά. 

Αν, λοιπόν, έχεις βρει την άκρη με όλα τα υπόλοιπα και το μόνο που σου λείπει για να συμπληρώσεις το καρέ της ευτυχίας είναι το προτζεκτορόνι, άκουσε να δεις πως έχουν τα πράγματα…

Αφού κάνεις αποταμίευση κάνα δίχρονο εξασφαλίζεις ότι έχεις στην άκρη περί τα 1000 (τόσο θα έχει πάει η τιμή τότε) και μπαίνεις εδώ για να κάνεις την παραγγελία. 

Όταν σου χτυπήσει ο κούριερ το κουδούνι, θα πάρεις ένα δέμα που θα περιλαβάνει αυτό:

H επιφάνεια που μπορεί να καλύψει η οθόνη ξεκινά από τις 60 και φτάνει μέχρι και τις 100 ίντσες, ενώ ένα από τα ιδιαίτερά του χαρακτηριστικά είναι το εξής: μπορεί να προσφέρει εικόνα μεγάλης ευκρίνειας (1080 p) ακόμη κι αν τον τοποθετήσεις σε απόσταση μόλις 10 εκατοστών από τον τοίχο (ή οποία άλλη επιφάνεια επιλέξεις για να εξυπηρετήσει τη σινε-δίψα σου).

Όπα, δεν τελειώσαμε.

Να ξες επίσης πως διαθέτει πτυσσόμενα “ποδαράκια” και στις 4 άκρες προκειμένου να βρίσκεις την ιδανική γωνία που σε βολεύει. Θαρρούμε πως είναι περιττό να αναφέρουμε πως έχει τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, ε;