Ο πρώτος κανόνας του Fight Club είναι αυτός που απαγορεύει να μιλάς για το Fight Club. Μόλις τον σπάσαμε. Και σε πληροφορούμε πως το κινηματογραφικό έπος με τους Brad Pitt και Edward Norton έγινε εφαρμογή για το smartphone σου. Κάτι σαν το Tinder. Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί Tinder για κλωτσομπουνίδια!

Αφού φτιάξεις το προφίλ σου και συμπληρώσεις τα δυνατά σου σημεία, μπορείς να διαλέξεις έναν από τους χρήστες που πιστεύεις ότι του αξίζει ένα χέρι ξύλο και να δώσεις ραντεβού μαζί του για να “τις παίξετε”. Μάλιστα, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως, το menu σου προσφέρει και τα στατιστικά του επίδοξου αντιπάλου για να ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις.

Στην εφαρμογής υπάρχει και chat για την απαραίτητη “προθέρμανση”. Έτσι μπορείς να μπινελικώνεις πρώτα τον τύπο που θέλεις να δείρεις (ή να σε δείρει-και οι μαζοχιστές άνθρωποι είναι).

Ακόμα μπορείς να κάνεις search στο ανάλογο πεδίο για να βρεις οτιδήποτε άλλο σχετικό με το ξυλίκι, μπορεί να σε ενδιαφέρει. Όπως ξύλο μεταξύ ομάδων ή μόνο για γυναίκες. 

Το app (μπορείς να το δεις εδώ) δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά ωστόσο έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις, και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Βέβαια υπάρχουν και πολιτείες των Η.Π.Α. (ονόματα δε λέμε) που επιτρέπουν το ξύλο ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους αρκεί να υπάρχει… διαιτησία από αστυνομικό της περιοχής.

Φαίνεται πως ο Tyler Durden είναι ζωντανός και ακόμα εμπνέει κόσμο.