Είτε είσαι φοιτητής είτε απλά εργένης, ο καναπές έχει γίνει ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας σου. Εκεί αράζεις για να δεις μπάλα, εκεί κάθεσαι όταν έρχονται οι φίλοι σου και λιώνετε στο Playstation, εκεί σε παίρνει ο ύπνος τα βράδια με ανοιχτή την τηλεόραση. Ναι οκ, κάνεις κι άλλα στον καναπέ σου αλλά αυτά είναι του διαβόλου και καλό είναι να μη γίνονται.

Ο καναπές είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς των επίπλων στο σπίτι σου και το Provocateur έχει την υποχρέωση να σου προτείνει δύο όμορφες επιλογές. Η πρώτη είναι το “Doc Space Saving System” που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες για την επίπλωση του διαμερίσματός σου. 

Δεν είναι απλά ένας καναπές που γίνεται κρεβάτι. Είναι ένας όμορφος καναπές που μεταμορφώνεται σε κουκέτα για να θυμηθείς εκείνες τις αξέχαστες νύχτες στο στρατό που περίμενες να πας στη σκοπιά και δε μπορούσες να κλείσεις μάτι.

Μόνο που τώρα δεν θα βρωμούν τα πόδια του από κάτω.

Η τιμή του τσιμπημένη και μπορείς να το βρεις στο επίσημο site του.

Η δεύτερη και κάπως πιο μοντέρνα επιλογή έχει να κάνει με μια εξαιρετικά χρηστική και βολική ξυλοκατασκευή. Ένα ανάκλιντρο, φτιαγμένο αποκλειστικά από ξύλο, θα νομίζεις πως είναι αρκετά σκληρή επιφάνεια για τον επιδέξιο ποπό σου. Αλλά δεν είναι καθόλου έτσι αγαπητέ προβοκάτορα γιατί το “Block Benched Armed” έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στη δική σου στάση σωμάτος, χαρίζοντας την απόλυτη χαλάρωση.

Η τιμή του πιο προσιτή από αυτή του καναπέ που διάβασες παραπάνω και μπορείς να το παραγγείλεις από το site του.

Τσέκαρε το εδώ:

Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο (ή φθηνότερο ή πιο χρηστικό ή πιο γουστόζικο ρε αδερφέ) περιμένουμε τις δικές σου ιδέες!