Ο κοινός παρανομαστής σε όλες τις ταινίες James Bond ήταν πάντα τα sharp κοστούμια από φίνα υλικά, τα αυστηρά δερμάτινα brogues, γκρι και μαύρα polo μπλουζάκια για τις χαλαρές στιγμές της ταινίας, ασημένιοι χρονογράφοι στον καρπό του και φυσικά τα power-cars που πάντα κατέστρεφε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Ο ίδιος ο Daniel Craig δήλωσε ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει ακόμα μια James Bond ταινία και η αλήθεια είναι ότι κάπως χαρήκαμε! Αστειευόμενος ότι προτιμά να κόψει τις φλέβες του παρά να υποδυθεί για μία ακόμα φορά τον James Bond, ο Daniel Craig έκανε γνωστές τις προθέσεις του για το μέλλον. “Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου” είπε κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης με το περιοδικό Time Out. “Τελειώσαμε. Το μόνο που θέλω είναι να προχωρήσω” δήλωσε ο 47χρονος ηθοποιός. Προσωπικά θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί με μεγάλη χαρά θα δω το Spectre γνωρίζοντας ότι είναι η τελευταία του ταινία ως Bond.

O μόνος που οφείλει να παραμείνει στη θέση του είναι ο άνθρωπος που επιμελείται το styling του. Για να μην κοροιδευόμαστε, κάθε λεπτομέρεια σε outfit της ταινίας είναι “αγορασμένο” από κάποιο χορηγό. Η διαφήμιση όμως γίνεται τόσο άρτια και με σεβασμό στην ιστορία του κινηματογραφικού ήρωα, που προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. To κλειδί της επιτυχίας του είναι ότι όλα τα looks είναι “real life looks” και σου δίνουν το δικαίωμα να ονειρεύεσαι ότι μπορείς και εσύ να ντυθείς πράκτορας πηγαίνοντας το πρωί στο γραφείο.

Όπως ήδη φαντάζεσαι, η ντουλάπα του James Bond κοστίζει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, όμως κάθε κοινός θνητός μπορεί εμπνευστεί από αυτή “κλέβοντας” ιδέες από τον γοητευτικό πράκτορα.! Κάνε κλικ στο παρακάτω γκάλερι για να γνωρίσεις τους “πρωταγωνιστές” του στυλ του.

Για περισσότερες προτάσεις και στιλιστικές ιδέες ακολούθησέ με και στο Cool Artisan