Κάθε μέρα πρέπει να ξεκινάει ευχάριστα και με θετική ενέργεια. Ακόμα κι αν έχει συννεφιά, βρέχει, είσαι κρυωμένος, περιμένεις σε μια στάση που έχει γιγαντοαφίσα του Πάνου του Κιάμου και έχεις χάσει το λεωφορείο. Κι όμως υπάρχουν κάποια προϊόντα που δεν κοστίζουν πολύ, όμως σε κάνουν να νιώθεις πιο κουλ και άνετος, ενώ είναι και πολύ χρηστικά.

Από την κούπα Lego, το μαξιλάρι σημειωματάριο, μέχρι και το σφουγγάρι μικρόφωνο. Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις κοπέλα, φίλους και συγγενείς με τα αντικείμενα που σου προτείνουν οι προβοκάτορες. Ψάξαμε, βρήκαμε και στα προσφέρουμε στο πιάτο. Τι νομίζεις δηλαδή; Ότι δε θα σε καβατζώναμε;

1. Κούπα Lego 

Σου έχουμε δείξει την αγάπη που έχουμε για τις Lego Collection. Τώρα όμως η Lego κούπα είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό για να πιεις το πρωινό σου καφεδάκι.

Τιμή: 24$

2. Μαξιλάρι σημειωματάριο

Πάνω του μπορείς να γράψεις τα πάντα, όμως η μαγκιά δεν βρίσκεται εκεί. Ό,τι γράψεις εξαφανίζεται με ένα πλύσιμο, χωρίς να καταστρέφεται το χρώμα του μαξιλαριού. Για να λέμε την αλήθεια είναι λίγο ακριβό, όμως έχει τη δική του φινέτσα.

Τιμή: 49$

3. Φωτιστικό Lego

Δηλαδή πιστεύατε ότι θα την βγάζατε καθαρή με μια μόνο κούπα Lego; Δικό σας και το φωτιστικό.

Τιμή: $38

4. Μικρόφωνο-σφουγγάρι

Η μεγαλύτερη τρολιά που κυκλοφορεί εκεί έξω. Για να τραγουδάμε και εμείς οι μερακλήδες, Βασιλάκη Καρρά με στυλ. Και όχι με ένα απλό σφουγγάρι.

Τιμή: $10

5. Τρίφτης Dj’s

Το ότι κάποιος σκέφτηκε το χρατς-χρατς του τρίφτη να φτιάξει αυτό το σχέδιο, μπορεί να ξεπεράσει σε φαντασία μέχρι και την Τορτίγια που ακολουθεί.

Τιμή: $8

6. Θήκη κάμερας τορτίγια

Έχουμε δει θήκες για κάμερες, όμως αυτό είναι εξωπραγματικό. Μπορεί να θεωρηθεί ανούσιο, αλλά δεν παύει να είναι ψαρωτικό με την πρώτη ματιά.

Τιμή: $20

7. Φωτιστικό κύβος Ρούμπικ

Ο κύβος που οι περισσότεροι σκαλώναμε και δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε ποτέ βγήκε και σε φωτιστικό. 2 σε 1 και γαμάτο δωράκι για να εντυπωσιάσεις. Ή για να σπάσεις τα νεύρα του φίλου σου και να στο φέρει στο κεφάλι.

Τιμή: $31

8. Κούπα γκολφ

Ιδανική κούπα για να εξασκήσεις την ικανότητα σου στο άθλημα όσο θα απολαμβάνεις το ρόφημα σου. Και που ξέρεις, μπορεί να κρύβεις έναν Tiger Woods μέσα σου. Ή έναν Τάκη Γκώνια.

Τιμή: $13

9. Σκοτώστρα-σπαθί για μύγες

Γιατί εσύ είσαι ο ηγέτης σε αυτήν τη μονομαχία. Κέρδισε τη μύγα λοιπόν και απόλαυσε τη νίκη σου όπως σου αξίζει. Χορεύοντας πάνω από το κουφάρι της.

Τιμή: $15