Όταν ο Στράτος Αντιπαριώτης αποφασίζει να ακολουθήσει το όνειρο του για να γίνει τραγουδιστής ξενερώνει. Ο κόσμος αποδεικνύεται μικρός για αυτά που νιώθει και ευθύς αναρωτιέται: ”Θα καταφέρω να γίνω ποπ είδωλο ισάξιο του Σάκη”;

Ο Σταν νιώθει μπερδεμένος στην τοποθεσία τρελοσπιτάκι του.

Του τη δίνει η ελληνική πραγματικότητα. Θέλει να δημιουργήσει κάτι που να δείχνει τον προσωπικό του χαρακτήρα. Φεύγει από την Πάρο για να έρθει στην Αθήνα. Έχει αποφασίσει να βγει κερδισμένος και με το δικό του YOLO να γράψει ιστορία. Σήμερα είναι νικητής. Βγαίνει στους δρόμους και τραγουδάει.

Ο Σταν νιώθει ετοιμοπόλεμος στην τοποθεσία Σταθμός Λαρίσης.

Οι επιτυχίες έρχονται ή μία μετά την άλλη. Ο Μάικλ Τζάκσον των Κυκλάδων ετοιμάζεται να γίνει μύθος. Η μοίρα τον φέρνει μπροστά σε έναν άλλο θρύλο του ελληνικού πενταγράμμου. Ο 2pac της Στερεάς Ελλάδας, Νίκος (Nivo) Βουρλιώτης, θα συνεργαστεί μαζί του. H χημεία τους φαίνεται από τον πρώτο κιόλας στίχο.

Ο Σταν νιώθει ιδιαίτερη τιμή στην τοποθεσία προσωπικό του ησυχαστήριο.

Το τραγούδι θα φτάσει τα 5 εκατομμύρια χτυπήματα στο Youtube. Το νέο ρεύμα θαυμαστριών με όνομα ”Stanners” θα βγει στο προσκήνιο. Ουρλιαχτά, κλάματα, τρέλα παντού.

Ο Σταν νιώθει ότι τον αγαπούν στην τοποθεσία 7ος ουρανός.

Τότε γνωστή εταιρία παραγωγής χυμών ΑΜΙΤΑ ΜΟΤΙΟΝ θα συνεργαστεί μαζί του. Τα κοριτσάκια παθαίνουν υπερβιταμίνωση από βιταμίνη C και από τον συναυλιακό χώρο καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Ο Σταν νιώθει καθοδηγητής στην τοποθεσία ΟΑΚΑ.

Εκτός από το να τραγουδάει ο Στράτος στα ρεπό του πηγαίνει να δει την ομάδα του. Είναι ΑΕΚΑΡΑ και το δείχνει. Κάθε Κυριακή πηγαίνει στο γήπεδο και φωνάζει μαζί με τον λαό της Ένωσης: ”Ναρκωτικά, Γυναίκες και λεφτά τι να σου πουν εσένα όλα αυτά.”

Ο Σταν νιώθει Αεκτζής στην τοποθεσία Σκεπαστή.

Ενώ δε χάνει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και με επιφανείς φιλάθλους της ομάδας.

Τώρα πια έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό μέχρι και από τους Haters. Δεν τον νοιάζει όμως. Έχει κάνει νέους φίλους που νοιάζονται πραγματικά για το καλό του. 

Ο Σταν νιώθει ευλογημένος στην τοποθεσία παιδότοπος ”Τα Αηδονάκια”.

Τελικά ο Σταν είναι YOLO ή το YOLO είναι Σταν; Αιώνια απορία.

Ας κάνουμε ένα μικρό Quiz για να δούμε πόσο Stanner είσαι τελικά…