Ενόψει του επικείμενου Star Wars: The Force Awakens οι απανταχού “Trekkers”, όπως είναι λογικό, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Από την άλλη πλευρά η Disney βομβαρδίζει με υλικό και πληροφορία τον λαό της θέλοντας να ανεβάσει την αγωνία κατακόρυφα. 

Κάπως έτσι είδαμε και το πρώτο Facebook 360° video όπως και το πρώτο Instagram -teaser- video που έπαιξε σε landscape mode. “Τι σας λέω τώρα” θα πείτε… εκτός αν είστε αληθινός Star Wars Fan, άρα και “Geek” ή καλύτερα σκαλωμένος με τον κόσμο της τεχνολογίας. 

Star Wars: The Force Awakens Immersive 360 Experience

Speed across the Jakku desert from Star Wars: The Force Awakens with this immersive 360 experience created exclusively for Facebook.

Posted by Star Wars on Wednesday, September 23, 2015

 

Η Disney όμως δεν κοιτά μόνο τους λάτρεις της τεχνολογίας, νοιάζεται και για τους νοσταλγούς του σπουδαίου παρελθόντος της ταινίας. Τότε που το δημιούργημα του George Lucas μεσουρανούσε κάνοντας χιλιάδες ανθρώπων να προσκυνούν το όραμα και το ταλέντο δημιουργών και ηθοποιών. Έτσι, αποφάσισε να “προσφέρει” μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όλο αυτό το σπουδαίο υλικό. Έτσι για να τονώσει το ηθικό μας και φυσικά την υπομονή μας μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβρη.