O Jason Barnes από μικρός αγαπούσε τα ντραμς, αγαπούσε και τη ζωή. Όμως η τελευταία το 2012 του έδωσε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση και ο Jason έχασε το δεξί του άκρο. Ένα χτύπημα 22.000 volts, κοντά σε εστιατόριο της περιοχής όπου διέμενε και πέντε εβδομάδες στο νοσοκομείο ήταν ο απολογισμός του ατυχήματος του 22χρονου ντράμερ. Ενός ατυχήματος, όμως, που δεν στάθηκε εμπόδιο για να σταματήσει να ασχολείται με το χόμπι του.

Με την προσθήκη ρομποτικού χεριού από τον Guy Hoffman (ειδικός σε θέματα ρομποτικής), o Jason άρχισε να χρησιμοποιεί ξανά το δεξί του άκρο το οποίο ήταν σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να ασχολείται και πάλι με τη μουσική.

Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε παραπάνω, σχολιάζει το πως ένιωσε την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να παίζει ντραμς με το νέο του ρομποτικό χέρι.

Τρία χρόνια μετά το ατύχημα, ο 25χρονος σήμερα Jason συνεχίζει να είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στα ντραμς, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μάθημα ζωής σε όλους μας: δεν υπάρχει ταβάνι στη θέληση.