Όλα κι όλα. Το βασικό μας μέλημα, βασικότερο ακόμη κι από την πληροφόρησή σου, είναι να διατηρούμε σε φυσιολογικά επίπεδα την υγεία σου. Τόσο τη σωματική, όσο και τη ψυχική. Με το που έπεσε το μάτι μας, λοιπόν, στην παρακάτω είδηση δεν το σκεφτήκαμε δεύτερη φορά: “Πρέπει να τους ενημερώσουμε άμεσα, δεν πρέπει να βρεθούν προ εκπλήξεως!“, φωνάξαμε τρομαγμένοι με ένα στόμα και μια φωνή. 

Το τελευταίο διάστημα, αγαπητοί Προβοκάτορες, έχει ξεκινήσει στις ΗΠΑ μια μάστιγα μια μόδα σύμφωνα με την οποία οι άνδρες κυκλοφορούν ελεύθερα στην κοινωνία με κοτσίδα-ψαροκόκκαλο στο κεφάλι τους. Την ίδια στιγμή που δίπλα τους κυκλοφορούν αμέριμνα γυναικόπεδα κι ανυποψίαστοι περαστικοί. 


Οι συμπολίτες οι οποίοι δεν ξεπερνούν το 1.70 σε ύψος δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και πολλές φορές περνούν δίπλα από τους δράστες χωρίς να πέφτει τίποτα στην αντίληψή τους. Για όλους εκείνους, όμως, που ατενίζουν τον κόσμο από πιο ψηλά, τα πράγματα γίνονται εφιαλτικά, καθώς θέλουν δεν θέλουν, το ύψος τους τους φέρνει σε οπτική επαφή με εικόνες όπως αυτή…


Κι αυτή


Ή αυτή


Παρά τις συνεχείς κλήσεις αθώων πολιτών προς την αστυνομία, η τελευταία διαβεβαιώνει πως δεν εναπόκειται στη δικαιοδοσία της η σύλληψη ατόμων που διαλέγουν αυτού του είδους την κόμη. Κι έχουν τα δίκια τους, για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Ο καθένας μπορεί ελεύθερα να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του. Ακόμη κι αν αυτό είναι μια πλεξούδα σε φάση Λάρα Κροφτ στο κεφάλι του.


Όπως και να ‘χει, οι μόδες που ξεκινούν στην απέναντι πλευρά της Μεγάλης Θάλασσας νομοτελειακά κάποια στιγμή εμφανίζονται και στην Ψωροκώσταινα, οπότε καλό θα είναι σιγά-σιγά να προετοιμάσετε τα μάτια σας για όλα όσα θα ακολουθήσουν. Και για καλό και για κακό, αποφεύγετε όσο μπορείτε περισσότερο τις βόλτες σε μέρη με υψηλή επικινδυνότητα όπως για παράδειγμα, την περιοχή της Αγίας Ειρήνης.