Όπως όλοι έχετε καταλάβει, οι προβοκάτορες είναι μεγάλοι και πιστοί θαυμαστές του τεράστιου και πιο αγαπητού ηγέτη όλης της γης γιατί τους έχει απειλήσει στο παρελθόν. Του νεότερου αρχηγού κράτους στον κόσμο, του φοβερού και τρομερού Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο ψυχοπαθής δολοφόνος πρώτος και μοναδικός σούπερ σταρ ηγέτης έχει εκατομμύρια θαυμαστές και μερικούς επικριτές επειδή έχει εκτελέσει κάποιους από τους αντιφρονούντες. Σιγά τα ωά.

Είναι τοις πάσι γνωστό πως ο Supreme Leader αποτελεί σεξουαλικό απωθημένο όλων των γυναικών της Βόρειας Κορέας, όχι πως είχαν και άλλη επιλογή αλλά λέμε… Αυτό που μέχρι σήμερα δεν ήξερες αγαπημένε μου αναγνώστη είναι ότι ο μέγιστος Κιμ Γιονγκ Ουν έχει και άντρες θαυμαστές όχι μόνο του κύρους του αλλά και της εντυπωσιακής εμφάνισής του.

Τρανό παράδειγμα, ο φίλος μας από την Κίνα,  ο Wang Lei, που δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να ακολουθήσει την καρδιά του. Και εκείνη του υπέδειξε να κάνει το παν για να μοιάσει στον επίγειο θεό Κιμ Γιονγκ Ουν. Έτσι, στα 32 του, αποφάσισε να κάνει όσες πλαστικές επεμβάσεις χρειάζονταν για να του μοιάσει. Και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, τα έχει καταφέρει καλά. Μάλιστα έχει βάλει στο τριπάκι και τη σύντροφό του η οποία έχει αρχίσει κι αυτή τις πλαστικές για να τη βρίσκουν παρέα!

Το μόνο που του απομένει είναι να αρχίσει να εκτελεί κόσμο για να ολοκληρώσει το project. Και ποιος ξέρει, ίσως ο μεγάλος ηγέτης της Βόρειας Κορέας να τον καλέσει στην Πιονγκγιάνγκ για να τον βραβεύσει για την αφοσίωσή του.