Ο Σεπτέμβρης δεν είναι πολύ μακριά και είναι ο κατ’ εξοχήν μήνας των αλλαγών και των μεγάλων αποφάσεων. Και ως γνωστόν, τις μεγάλες αποφάσεις τις παίρνουμε πάντα μόνοι. Γι’αυτό λοιπόν, επειδή ο φετινός Σεπτέμβρης έρχεται φουριόζος, καταλαβαίνουμε πως έχετε να σκεφτείτε πολλά.

Ένα από αυτά είναι είναι η αλλαγή σπιτιού. Είναι προφανές ότι αυτή την εποχή πολλοί γονείς μαζί με τα καμάρια τους αλωνίζουν τα σοκάκια όλης της χώρας για να βρουν κατάλληλο σπίτι για την πολλά υποσχόμενη φοιτητική ζωή. Επίσης συνηθίζεται πολλοί νέοι ή και μεγαλύτεροι να επιχειρούν να αποχωριστούν (με χαρά) το πατρικό σπίτι για να ανοίξουν τα φτερά τους και να βιώσουν στιγμές πολύ διαφορετικές από αυτές που θα τους χάριζε η οικογενειακή θαλπωρή. 

Για όλους εσάς, το Provocateur είναι εδώ. Η κολώνα σας, το στήριγμά σας, ο παντοτινός σας φίλος σε κάθε δυσκολία, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε με πιο ομαλό τρόπο στις νέες συνθήκες. Αυτές λοιπόν είναι οι 6 μεγάλες αλλαγές που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στο νέο σας σπίτι. 

1. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
Πλέον εσύ κάνεις κουμάντο στο σπίτι. Εσύ μαγειρεύεις. Φρόντισε να το κάνεις καλά. Κανείς δε θα είναι εκεί να διορθώσει τα λάθη σου. Και όχι, δεν έχει πολύ πλάκα αυτό. Όσο για τα ντελίβερι: θα μείνεις από λεφτά και θα καταλάβεις.

2. ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ
Μπορείς να κυκλοφορείς γυμνός. Όλη μέρα. Αν δε βγεις από το σπίτι, δε θα φορέσεις καθόλου ρούχα και θα τριγυρνάς με το μποξεράκι. Κανένας δε θα σε δει. Δεν υπάρχει ομορφότερη αίσθηση σε ένα σπίτι.

3. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ
Καθάρισμα. Συνέχεια. Και κυρίως την τουαλέτα. Αν κατουράς πάνω από τη μπιχλίτσα και φεύγει, δε μετράει για καθάρισμα. ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙ’ΑΥΤΟ. Απλά θα την καθαρίζεις συνέχεια.

4. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ
Όταν θα αρρωσταίνεις από εδώ και στο εξής, τίποτα δε θα είναι ίδιο. Ούτε το μαγικό ματζούνι της γιαγιάς, ούτε οι βεντούζες της μαμάς. Είσαι μόνος σου πια. Εσύ και το depon σου. Και θα κλείσεις μόνος σου ραντεβού για να πας στο γιατρό. ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ!

5. ΘΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ
Πολλές φορές θα νιώσεις μοναξιά. Ίσως κάποιες στιγμές που δε θα έχεις τι να κάνεις να νομίζεις ότι θα μείνεις για πάντα μόνος σου. Χαλάρωσε. Απλά δεν έχεις συνηθίσει τόση ησυχία στο σπίτι. Όχι, το να αρχίσεις να μιλάς μόνος σου δεν θα ήταν καλή λύση. Και μην τρως αηδίες όλη μέρα.

6. ΤΟ ΣΕΞ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ
Η μεγαλύτερη αλλαγή που θα παρατηρηθεί στη ζωή σου έχει να κάνει με το σεξ. Τέλος το μουγκό σεξ. Τέλος το σεξ έκτακτης ανάγκης και υπό ειδικές περιστάσεις. Τώρα τα πράγματα είναι απλά. Σεξ παντού. Σεξ πάντα. Σεξ με όλους τους τρόπους και υπό όλες τις συνθήκες. Όπως και όποτε γουστάρεις. Κανένας περιορισμός. Μόνο η εύρεση συντρόφου. Το’χεις;