Σήμερα ο Αλέξης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Συγκεκριμένα γίνεται 41 και οι Προβοκάτορες δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τον μεγάλο ηγέτη παραπονεμένο. Παιδί της γενιάς μας είναι και αν μη τι άλλο ξέρουμε πως να τον κάνουμε ευτυχισμένο. 

Επειδή πολύ χρήμα δεν έχουμε, παραθέτουμε παρακάτω μερικές ιδέες για όλα τα βαλάντια. Για σας τους φίλους αναγνώστες που θέλετε να του ευχηθείτε με ξεχωριστό τρόπο. 

Ας δούμε τις προτάσεις: 

Predatory Capitalism for Dummies.
Ένα βιβλιό που θα τον αποτρέψει από κακοτοπιές και νέα Μνημόνια δίνοντας του ώθηση για το ελπιδοφόρο μέλλον που ακολουθεί. Κόστος: 15$ (βρήκαμε το for kids, το ίδιο είναι)

Amazon Kindle.
Γλυτώνει 940 (και πλέον) σελίδες Μνημονίου 3 ενώ “παίζει” με ευχέρεια και τα δύο προηγούμενα. Κόστος: Το λέει η φίλη παρακάτω. 

Σετ μάσκα ύπνου, μαξιλαράκι αυχένα και ωτοασπίδες για τις ομιλίες Μιχαλολιάκου. Κόστος: 3,90€ 

Τον Θηβαίο.
Ολόκληρο.Ένας καλός εκπρόσωπος στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει άλλωστε. Πες μας Αλέξη ποιος είναι ο Ψωμιάδης σου; Κόστος: Πλάκα κάνετε ε;

Beer Maker για τα συχνά ταξίδια στης Βρυξέλλες. Κόστος: 39,99$

Εμφιαλωμένο Τσίπουρο για να καταλάβει τη μαλακία του. Κόστος: Ρώτα τον παραγωγό της γειτονιάς σου. 

Πουφ για το κωλαρίνι του συντρόφου Γιάνη που κάθεται στα πατώματα της Βουλής. Κόστος: Ξεκινούν από 10€

Τροχόσπιτο/Αυτοκινούμενο. Σύμφωνα με την ατάκα Περιστέρας σε περίπτωση Μνημονίου 3 ο Αλέξης θα έβλεπε την έξοδο της οικίας του. Με αυτό το δωράκι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, τη στήνει κάτω από το σπίτι και ξεσηκώνεται για περιοδίες και ζουρνάδες χωρίς περαιτέρω σκέψεις. Κόστος: Ανάλογα. Παίζουν τροχόσπιτα, τροχοβίλες και αντίκες. Διαλέγεις και πληρώνεις. 

Sauna Belt για συνεχή -και ολοκληρωμένη- εκγύμναση στις ατελείωτες ώρες διασκέψεων και υπουργικών συμβουλίων. Κόστος: 13,60

Πούρα Αβάνας για τα νέα νομοσχέδια που περνούν με τις ψήφους της αντιπολίτευσης. Κόστος: Βάση προτίμησης. 

Plus+

Trimmer για το μουστάκι του Μεϊμάρ που στέκεται βράχος, δίπλα του σε κάθε Μνημονιακό πάρτυ. Κόστος: 15,80

Χρόνια Πολλά Αλέξη μας!