Ο μεγάλος ηγέτης της καρδιάς μας, όπως τον έχουμε βαφτίσει εδώ στο Provocateur, έκανε πάλι όλο τον κόσμο να παραμιλά. Και περισσότερο από όλους, άφησε άφωνους τους επικριτές του που λένε ότι δήθεν δεν είναι δημοκράτης και ότι μοιάζει με δικτάτορα. Αυτά τα πράγματα να ξέρετε ότι εμείς τα καταδικάζουμε από όπου κι αν προέρχονται.

Τι έκανε λοιπόν ο Supreme Leader; Εκλογές κύριοι! Αλλά όχι, το μεγαλείο του τεράστιου ηγέτη όλων των Βορειοκορεατών, αλλά και ημών των Βορειοκορεατόψυχων, δε μπορεί να περιοσριστεί στα στενά όρια του δημοκρατικού καθεστώτος. Έχει ξανακάνει εκλογές και έπαιρνε πάντα τεράστιο ποσοστό επειδή δεν υπήρχαν ποτέ άλλοι υποψήφιοι οπότε δεν είναι αυτή η είδηση που μας ενδιαφέρει. 

Αυτό που έγινε αυτή τη φορά δεν είχε προηγούμενο. Η συμμετοχή στις εκλογές έφτασε το 99,7% του εκλογικού σώματος και ο Κιμ Γιονγκ Ουν συγκέντρωσε το 100% της εμπιστοσύνης του λαού της Βόρειας Κορέας. Για την πληροφόρησή σας, το υπόλοιπο 0,3% ήταν εκτός χώρας. Αυτά για να μη λέτε εσείς οι κακεντρεχείς για έλλειμα δημοκρατίας στη Βόρεια Κορέα. 

Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα. Η αντίθετη ψήφος πάει σε άλλη κάλπη για να ξέρουμε τι μας γίνεται!

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της κυβέρνησης: “Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος στις εκλογές με εξαιρετικά μεγάλο ενθουσιασμό για να παγιώσουν την επαναστατική εξουσία μέσω της εκλογής των βουλευτών από τις λαϊκές συνελεύσεις.”

Για άλλη μία φορά, ο μεγάλος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν απέδειξε στην πράξη τα προοδευτικά και δημοκρατικά του αντανακλαστικά, με τον περήφανο λαό της χώρας του να τον ακολουθεί από κοντά.