Μόνο εγώ συμπαθώ τον Τάκη Τσουκαλά τελικά;

Μία από τις πιο cult οπαδικές φιγούρες έχει τους δικούς της οπαδούς μέσα στο Provocateur. Άντε γεια!

Μόνο εγώ συμπαθώ τον Τάκη Τσουκαλά τελικά;

Μία από τις πιο cult οπαδικές φιγούρες έχει τους δικούς της οπαδούς μέσα στο Provocateur. Άντε γεια!

Η συμπάθεια μου γι’ αυτόν τον άνθρωπο ξεκίνησε από τα παιδικά μου χρόνια όταν παιδί δημοτικού έβλεπα κρυφά ένα κανάλι, το Magic (όταν λέω κρυφά το εννοώ, διότι το σήμα πάνω δεξιά έλεγε άνω των +18). Εκεί λοιπόν έτυχε να παρακολουθήσω τον Τσουκαλά, έναν αγνό φίλαθλο του Ολυμπιακού, που έκλεινε γραμμές με ‘’Άντε γεια’’ και υποστήριζε την ομάδα μου με μανία.


Ο Τάκης τότε με μακρύ σγουρό περούκα μαλλί δε θα διστάσει και θα κάνει πείραμα χημείας με σουρωτήρι. Ίσως το μοναδικό πείραμα φυσικής που έγινε σε live τηλεοπτική εκπομπή.

Τα χρόνια θα περάσουν. Η ομάδα θα κάνει περίεργες πορείες στην Ευρώπη. Ο 10χρονος τότε Νίκος (εγώ) θα δει την ομάδα του να χάνει με 1-4 από τη Λυών και τον Ζουνίνιο να κάνει πάρτι στην ‘’δική’’ μου άμυνα. Τότε αυτός ο άνθρωπος θα με υπερασπιστεί όσο δεν με υπερασπίστηκε κανένας άλλος. Και αυτό θα του το χρωστάω για πάντα.

Μην ξεχνάμε ότι την ίδια χρονιά είχε πάρει τηλέφωνο και ο αξέχαστος Αεκτζής με τα φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα. Τότε ο Τάκης θα εξοργιστεί. Θα βρίσει. Και θα έχει και δίκιο!

Ο αγαπημένος μου Τάκης θα χαθεί για αρκετό καιρό από την τηλεόραση. Θα επιστρέψει όμως κάποια χρόνια αργότερα και θα τον μάθουν όλοι για την τούμπα της δεκαετίας. Τα περίπου 1.500.000 εκατομμύρια κλικ που θα λάβει το βίντεο του, θα τον κάνει γνωστό και στον λίγο κόσμο που δεν τον είχε γνωρίσει ακόμα.


Εκτός από το να βλέπει τον Ολυμπιακό, ο Τάκης τραγουδάει. Χορεύει στα μπουζούκια. Πηγαίνει με το κουμπαράκι του τον Άκη και ρίχνουν «ζεμπεκιές» στα νυχτερινά κέντρα της Παραλιακής. Φήμες λένε ότι τα θηλυκά αναστενάζουν στο πέρασμά του και τα μικρόφωνα εξαφανίζονται.

Μπαίνοντας στην ψυχοσύνθεση αυτού του ανθρώπου καταλαβαίνεις ότι ένα πεντάχρονο έχει εισβάλλει στο μυαλό του 50+ Τάκη.

Τον Τάκη οφείλεις να τον συμπαθείς. Ακόμα και αν βγαίνει σε version Παναθηναϊκού, ΑΕΚ ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Ο ελάχιστος φόρος τιμής για το γέλιο που μου έχεις προσφέρει είναι να σε κατατάξω στην κατηγορία των προσωπικών μου ειδώλων...

Δες και το προηγούμενο
  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα