Μ’ αυτά και μ’ αυτά τριαντάρισε σήμερα και ο Conor McGregor φίλε Προβοκάτορα και φίλη Προβοκατόρισσα, κι ένας Λιθουανός γλύπτης, ο Edgar Askelovic, για να τον τιμήσει έφτιαξε ένα (υπερ)ρεαλιστικό άγαλμα για πάρτη του!

Η αξία του αγάλματος… κρατήσου… υπολογίζεται περίπου στα 65.000$. Είναι κατασκευασμένο από μάρμαρο και σιλικόνη και ζυγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ… 112 κιλά. Ο καλλιτέχνης χρειάστηκε πέντε μήνες για να το κατασκευάσει και για να πετύχει την ομοιότητα δεν πόζαρε για αυτόν ο αθλητής, παρά μόνο χρησιμοποίησε φωτογραφίες του από το ίντερνετ.

«Είναι τιμή για μένα που ο Conor αποδέχτηκε το δώρο. Είναι ένα φαινόμενο της εποχής μας, όχι μόνο ένας μεγάλος αθλητής, αλλά ένας οραματιστής. Θεωρώ φυσιολογικό πως κάποιος αποφάσισε να τον αποθανατίσει με αυτό τον τρόπο. Εξαρτάται πως θέλει να τον δει ο καθένας. Μπορείς να το δεις σαν φυλακισμένο, σαν Θεό ή σαν ένα απλό άνθρωπο. Μου αρέσει ο Conor McGregor, νιώθω πως είναι η αδελφή ψυχή μου».

Το άγαλμα «Άτλας» (έτσι τ’ ονόμασε ο τύπος) θα εκτίθεται στην γκαλερί “JD Malat” του Λονδίνου (από τις 14 Ιουλίου -τη μέρα των γενεθλίων του Conor McGregor – ως τις 30 Σεπτεμβρίου), όταν και θα δοθεί ως δώρο στον Conor.

Να τα χιλιάσεις ρε Conor. heart