10.00 “Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα, δεν υπάρχει στην Ελλάδα…

10.31 Πριν προλάβει να μπει το ρεφρέν, ο Γιώργος προλαβαίνει και απενεργοποιεί το ξυπνητήρι του. Οι αναβολές ξυπνητηριού είναι για τους “δευτερότριτους” και αυτός σήμερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “δευτερότριτος”. Είναι πρώτος. Πρωταθλητής. Κυπελλούχος. Βαλκανιονίκης. 

10.45 Φοράει μια πρόχειρη μπλούζα Πάμπλο Γκαρσία που βρίσκει μπροστά του (με υπογραφή και καρδούλες του Ουρουγουανού σταρ) και κατηφορίζει ευτυχισμένος την Εγνατία.

11.00 Ανοίγει viber και στέλνει στίκερ με αλεπουδίτσες για καλημέρα στον Ιβάν. “Πώς ξύπνησε σήμερα ο Βαλκανιονίκης μου;”, τον ρωτάει…

11.30 “Δεν μας γ@#$% κι εσύ παλιομ@$$%# Μίνο πρωϊνιάτικα”, του απαντάει λακωνικά ο Ιβάν. Ο Γιώργος το παίρνει βαριά. Του στέλνει στίκερ με θλιμμένες αλεπουδίτσες και συνεχίζει ακάθεκτος το μάχιμο ρεπορτάζ του. 


12.00 Φτάνει στο γήπεδο της Τούμπας με σκοπό να συγχαρεί παίκτες και προπονητικό τιμ για το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Όμως στο γήπεδο δεν βρίσκει κανέναν.

12.15 Σιωπή. 

12.30 Έχει περάσει κάνα μισάωρο και ακόμα δεν έχει δει άνθρωπο. Βαριέται και ανοίγει YouTube με σκοπό να πάρει θάρρος, και έτσι βλέπει σ’ επανάληψη βιντεάκια με επεισόδια που ‘χουν συμβεί στα κόρνερ της Τούμπας.

13.00 Δακρύζει.

14.30 Με τα πολλά και αφού έχουν περάσει δυόμιση ώρες περίπου, αποχωρεί από το γήπεδο. Μπαίνει στο αστικό για να κατέβει κέντρο, αλλά πάνω στην βιασύνη του ξεχνάει να χτυπήσει το εισιτήριο. Στην επόμενη στάση μπαίνει ελεγκτής. Είναι Αρειανός. Ηγετικό μέλος των Super 3 Ευόσμου. Του κόβει πενταπλό πρόστιμο, του ψυρρίζει την μπλούζα του Γκαρσία και τον κατεβάζει καμιά δεκαριά στάσεις μακριά από το κέντρο.

15.00 Περπατάει.

15.30 Πετυχαίνει τυχαία στον δρόμο ένα φιλαράκι του Παοκτζή και τον ρωτάει: “Πώς τον είδες χθες τον ΠΑΟΚ; Σου άρεσε το σύστημα του ΠΑΟΚ; Πήραμε πρωτάθλημα ΠΑΟΚ! ΠΑΟΚ τεστ 1, 2, 3 ΠΑΟΚ!”. Ο φίλος του τον χτυπάει στην πλάτη με στοργή και συνεχίζει την πορεία του. Πάνε καμιά εικοσαριά χρόνια τώρα, που ‘χει να συνεννοηθεί με τον Γιώργο.

16.00 Σκάει ντικ πικ στο viber από τον Γαλανόπουλο με λεζάντα “εγώ το πέταξα το ρολό χθες Γιώργο μου…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ”. Δεν καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο τον προκαλεί ο άσσος της ΑΕΚ και του απαντάει ώριμα “καθρεφτάκι” και “όποιος το λέει είναι”.


17.00 Λογομαχεί με 6χρονο φίλο του Ολυμπιακού και προσπαθεί να τον πείσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Τα καταφέρνει τελικά, λέγοντάς του το συγκλονιστικό επιχείρημα “είστε κουρέλες οι Ολυμπιακάκηδες”.

18.00 Βλέπει προπόνηση των Κ12 του ΠΑΟΚ.

19.00 Βλέπει προπόνηση των Κ17 του ΠΑΟΚ.

20.00 Βλέπει προπόνηση των Κ20 του ΠΑΟΚ.

20.30 Ζητάει ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ με σκοπό να μιλήσει για την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά στους Κ12. Τρώει πανηγυρικό άκυρο. “Άλλη μια μέρα που το σύστημα πολεμάει την ομάδα μου”, σκέφτεται…


20.45 Κοιτάζει προς την δύση του ηλίου, γονατίζει μπροστά στο γήπεδο και προσεύχεται.

21.00 Ανοίγει ραδιόφωνο και μαθαίνει (μια μέρα μετά) ότι το ντέρμπι “ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός” δεν διεξήχθη, ότι Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι 0-3 και ότι ο ΠΑΟΚ έχασε για τα καλά έδαφος για το πρωτάθλημα. Παγώνει. “Μα καλά, αφού ήμουν στο γήπεδο χθες, πώς και δεν πήρα πρέφα;”, συλλογίζεται, όσο ξετυλίγει ένα ρολό ταμειακής μηχανής που του έκανε δώρο πριν από λίγα λεπτά ο φίλος του Γιάννης Κοντοές.

21.15 Αναπνέει με δυσκολία, ωστόσο δεν πτοείται και λέει από μέσα του 100 φορές γρήγορα “ΠΑΟΚ” για να ηρεμήσει.

21.30 Κάπως ηρέμησε. ΠΑΟΚ.

22.00 Με περπάτημα βαρύ, κατεβαίνει ως τα Λαδάδικα για να πιει ένα ποτό και να ανοίξει λίγο το μάτι του. 

22.30 Ο μπάρμαν μόλις συνειδητοποιεί ότι έχει τον Μίνο απέναντί του, τον πιάνει στο ψιλό. “Κύριε Μίνο, συγχωρέστε με, αλλά δεν θα σας κόψω απόδειξη, γιατί μόλις μου τελείωσε το ρολό της ταμειακής (γελάει).”

22.45 Ο μπάρμαν είναι Αρειανός και το ποτό μπόμπα.

23.00 Μέθυσε.

00.01 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ άλλη τέτοια ομάδα, σ’ όλη την Ελλάδα δε θα ξαναβγεί…“, χτυπάει το ξυπνητήρι του. Είχε βάλει υπενθύμιση, γιατί σήμερα ήταν τα
γενέθλια του γάτου του Πάμπλο Γκαρσία. 

00.30 “Χρόνια πολλά ψιψίνο, μακάρι κάποτε να γίνεις κι εσύ μεγάλος και τρανός σαν το αφεντικό σου!”, του εύχεται.

01.00 Κοιμάται σαν πρωταθλητής.